Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó módú nőket merre kell keresni?
Figyelt kérdés
Tudom sokak be fognak szólni. Előre is elnézést mindenkitől nem diszkriminációnak vagy felvágásnak szánom a kérdést.
Tehát arra lennék kíváncsi, hogy hol, milyen úton-módon érdemes olyan nőket keresni, akiknek van egzisztenciája, bőven átlag felett keres, kiáll önmagáért, ugyanakkor a karrier mellett egy szerető családot szeretne alapítani a jövőben.
Köszönöm a segítségeteket!
2019. ápr. 22. 10:12
11/13 anonim válasza:
A koreikben. Ahova nem jut be az, aki nem hasonlo.
12/13 anonim válasza:
"van egzisztenciája, bőven átlag felett keres, kiáll önmagáért, ugyanakkor a karrier mellett egy szerető családot szeretne alapítani a jövőben." Ilyen Nőket ott kell keresni ahol Columbo Feleségét. Rengeteget beszélünk róluk, de csak kevesen látták őket...
13/13 anonim válasza:
Ha a jövőben csaladot szeretne alapítani, mikor megismered, szoval viszonylag még ráér,akkor max 30 éves lehet. Max 30 évesen legyen gazdag, legyen egzisztenciája, legyen jó karrierje, és keressen átlag fölött. Szerintem ebben az orszagban nem ez a jellemző. Én speciel egy ilyen nőt se ismerek. Biztos van néhány ilyen, de nem hinném, hogy sok. Azért egy jó karrier ritkán áll össze ilyen fiatalon, plusz már meglévő egzisztencia is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!