Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derítsem ki, hogy be jövök neki?
Tehát ez a hölgy a főnököm lenne, 3 évvel idősebb nálam. Csak 2x találkoztunk eddig(ebből az egyik az interjú 😀) ahol ugye többen voltunk de szinte csak engem nézett folyamatosan, aztán csak én voltam bent meg egy másik lány aki ott dolgozik már rég és mondta, hogy na végre találtunk egy fiút aki nekem is tetszik(ezen csak mosolyogtam) aztán a másik lány mondta, hogy már érdemes volt el jönnöd lesz egy randid( ezen is csak röhögtem, azt hittem csak szívatnak)
Később beszéltünk telefonon ott is kedves volt,viccelődött meg mondta, hogy vár már hogy ott dolgozzak.
Aztán a legutóbbi találkozásunkkor ki kellett tölteni egy papírt amiből kiderült,hogy egyedülálló vagyok meg gyerekem sincs, ezt is megjegyezte h nincs gyereked? Mondtam, hogy nő nélkül nehéz lesz csinálni xd erre azt válaszolta ó majd lesz ne aggódj..
Vajon be jövök neki?
Csak szívat?
Vagy csak szimplán jó arc?
Rákérdezni nem merek mert még szinte alig ismerem+ a főnököm 😀
26/F
Jézusom.. Hasonló stílust én is szoktam, mint a főnököd, csillapodj le. Ez sima baráti, ám kedves ugratások, semmi több. Szimpi vagy neki, de ezek még nem jeleznek semmi olyat, hogy akarna is valamit..
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!