Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orosz lánnyal randiznátok? Megbízhatóak?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 15. 12:38
1/7 anonim válasza:
Ugyanolyan megbizhatatlanok mint a magyarok, a románok, a lengyelek, a ....... Vagy éppoly megbizhatok.
2/7 anonim válasza:
Randiztam. Borzalmas volt a személyisége, de kétlem, hogy a nemzetisége miatt.
3/7 anonim válasza:
nagyon jók az orosz csajok,én ha tehetem ismerkedek ilyen csajokkal
4/7 anonim válasza:
Mondjuk egy Victoria Tiffani kaliberűvel bizony randiznék. Nem érdekelne hogy megbízható-e...
6/7 anonim válasza:
Nem lehet általánosítani. Ahogy írják, pont annyira sokfélék, mint bárhol máshol. Nincs nagy kulturális szakadék sem köztünk, mint hinnéd.
7/7 anonim válasza:
hangosan beszélnek, hajlamosak a magasan megemelni a szavakat ilyenkor azt hiheted megbolondult , de közben csak ez amolyan népi kommunikáció örökletessége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!