Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti randiznátok tovább ebben az esetben, nem furcsa valami?
Munkahelyen megismerkedtem egy velem egyidős (22) fiúval. Az elején, a szemezés stb nagyon izgalmas volt, aztán beszélgettünk párszor és elhívott randizni. Eddig minden rendben volt, izgultam meg minden. A randin is jól éreztem magamat... de mégsem. Úgy éreztem, kb rám hárít mindent. Beszélgetéstéma, merre menjünk (csak úgy sétáltunk a külvárosban hegyes részen), mindig nekem kellett eldöntenem az irányt, meg mindent. Nem nagyon flörtölt, vagyis feldobott egy labdát és rám bízta, hogy flörttel csapjam le (ha így érthető), fizikai kontaktust sem kezdeményezett (pedig a szándékai egyértelműek, hangot is adott neki; nekem inkább tapasztalatlannak tűnt élőben). Valahogy olyan volt az egész, hogy én amúgy bármit csinálhatnék (és amúgy tényleg minden rám is volt hárítva), neki akkor is tetszenék és kellenék neki. Azóta hogy találkoztunk élőben, meg írogat telefonon, nem izgat különösebben (nem úgy, mint az elején). Sőt, inkább elhalasztom a vissza írást.
Kicsit olyan érzésem is van, mintha a kezdeti kezdeményezéssel le lenne tudva az egész, azóta csak így vár. Én pedig legyek a magabiztos, döntsek mindenről. Múltkor arról írt, hogy hova menne szívesen még sétálni - de nem hívott el konkrétan, hanem mintha utalás lenne, hogy én tegyem meg. (Nem arról van szó, hogy félénk lenne, mert egyáltalán nem az). Szerintetek folytassam az ismerkedést vele, bármi kisülhet még belőle, vagy hagyjam? (Nem tetszik nekem, hogy én csináljak mindent, mindig “lányosabb lány” voltam ennél, de tapasztalatom meg alig van ilyen téren - több hosszú kapcsolatom volt, és egyik sem a megszokott elkezdünk randizgatni alapon kezdődött).
Folytathatod vele az ismetkedést, de azerintem közöttetek nem működik a kémia.
Csak azért ne töltsd vele az időd, hogy legyen valakid.
Számomra is lehangoló ez a típus (nemtől függetlenül, mert egyébként nőben is van ilyen).
Nekem olyan tapasztalatom volt, hogy az adott személy azt próbálta elhitetni, hogy mindenben egyetértünk, voltaképp kerülte a saját véleményét (már ha egyáltalán volt neki), és mindenben az enyémmel értett egyet, pedig nyilván nem vesztünk volna össze, ha az ő kedvenc színe a piros, míg az enyém a kék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!