Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második-harmadik randira 3 napos túra? Ezt komolyan randinak szánja?
nagyon rendes,szerény srácnak tűnik:)))3 napos túrára hívott(2 nap múlva lesz),de kicsit félek elmenni,mert még sosem voltam túrázni ennyi napra,meg ott ugye eléggé sportosan kell öltözni,meg nincs lehetőség reggel a frizurát megcsinálni normálisan stb,meg reggel mindig kicsit kómás fejem van,szóval félek h kiábrándulna belőlem ,mert ugye randira(főleg az elején) mindig nagyon csinosan szoktam felöltözni stb..am kb 10en lennénk.sátorban aludnánk (én az ő sátrában).
eleinte nem nagyon volt kedvem hozzá,de többször is mondta h nagyon szeretné h elmenjek a túrára,szóval igent mondtam rá,mert remélem h majd túra közben is foglalkozik velem,és nem szeretném h esetleg amiatt mert nem megyek el ne sikerüljön ez a kapcsolat.
lányok ti is elmennétek erre?
légyszi kort is írjatok
én 17/L
srác 20/F
hát..nagyon vegyes érzésekkel értem haza.
nem tudom h mit akar,3 nap altt alig fodlalkozoztt velem,inkább mindig csak a haverjaival.az első éjszakán nagyon hideg volt szal eléggé fáztunk megmaszírozott utána kis kifli-nagy kifli pózban simogatott,és a nyakam csókolgatta és úgy aludtunk és reggel is ölelgetett.aztán másnap úgy viselkedett velem mintha nem történt volna semmi se,a második éjszakán nem is ölelgetett ..semmi,aztán ráadásul hajnali 3kor ki is ment a sátorból a tűz mellé,szal otthagyott a sátorban egyedül ,kicsit sza érzés volt:S.
aztán harmadnapnap sem nagyon beszélgetett velem nap közben,csak este felé a buszon hazafelé.aztán utána hazavitt kocsival engem is.
sokszor úgy éreztem a túra alatt h nem kellett volna elhívnia és nekem meg nem kellett volna elmennem :S:(
szóval most eléggé magam alatt vagyok,mert nagyon bizonytalan ez az egész és fogalmamsincs h mit akar:S és azt se tom h egyltalán minek hívott el ha közben b@szott rám szinte mindig.
am nagyon félre ismertem,az első 2 talin nagyon aranyosnak tűnt .
nagyon szerénynek állította be magát msn-en és az első két talin is,de a 3 napos túrán kiderült h eléggé nagy az egója sőt sokszor bunkó is (monjuk velem csak ritkán volt bunkó:S de akkor is szar érzés volt..kicsit álszentnek tűnik:S szal nem tom h mi lesz,attól függetlenül nagyon bejön,nagyon örülnék ha összejönne ez a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!