Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van különleges első randi élményetek?
Bajsza volt a csajnak. De Nen ilyen női pihe, hanem kajakra, mint nekem egy 4mm-es borosta.
Egész randi alatt nem tudtam hogy nézzek. Szerencsére marha nagy mellei voltak, így azt hitte azért bámulok lefelé.
Sírósan nevetős: Volt egy lány kis felesleg volt rajta látszott a képein,de nagyon nőies ruhákban fényképeztette magát.
Randi: pláza étterem udvarában(ő akarta ott-én gondoltam majd megyünk valahová,autó csillogott villogott)
Találkoztunk. Evett ...bár a disznók igényesebben esznek. Tálcán széttrancsírozott ételdarabkák mindenfelé,ruhája lekajálva. Gondoltam lelépek...20 méterről" egy meg se ismersz b+ " kiáltással üdvözölt. Hangosan teli szájjal beszélt,odajött valami húgyszagú csöves haverja. A lány nem űlt elfolyt a székben....valami a foga közé szorúlt és non és szalvétába köpködött..
-Nagy csalódás.
Kinéztem egy lányt a buszon,nagyijával volt nem mertem így leszólítani.
Megtaláltam a neten. Őrültem a szerencsémnek. Randi is összejött.
Büdös doh szaga volt,beszédhibás,mutogatta a telefonján milyen igénytelen pasikkal fekszik le felváltva. Haza kisértem,a villamoson görnyedten ült némán én se erőltettem a beszélgetést, közben 3 nem szomjas magyar de németül poénkodó(lecsó német nyelvű receptjén nevettek)lánnyal németül lebeszéltem az esti bulit.
-Pozitív. 4volt ezekben közös a lány sokkal szebb volt mint a képeken. Szépség(igényesség stílus) és inteligencia összefüggött,jókat beszélgettünk de sajnos egyikből se lett semmi.
#15 neten,hol máshol.
2még kimaradt,1iken unokahugom fullad a nevetéstől.
Kedves aranyos házias belsőleg teljesen rendben volt a csaj. Bár a rossz kislány ami az ágyban szokott előjönni a jó lányokból hiányzott belőle(szerintem)
Külső...voltak barátnői akik a 10/3 as lányt 10/6 osra fényképezték vagyis messziről okosba....
Kisvárosban találkoztunk,40-45 kilós lány 170cm magas lány fiús rövid semmilyen haj. 30kg s hátizsákkal,de komolyan az üdvözléskor rendesen küzdött a súllyal. Jelezte hogy pár percre be kell mennie a nagynénjéhez akinek kisebb agyvérzése volt( gondoltam majd megvárom valahol) ragaszkodott hogy menjek én is vele,egy fogyatékosok otthonába, a nagynéni nem kicsit volt oda (be volt pelenkázva mozgás képtelen) nem értettem minden szavát de hogy én vagyok e a lány vőlegénye azt igen. Utána a házukba vitt a lány , üres ház gondoltam a kis szolid lány még rámugrik.De természetesen nem. Kaptam sütit majd jöttem haza.
2. Ezen falun élő unokatesóm fullad a nevetéstől.
Lányról nagyon jó képek voltak feltéve, tetszett beszélgetés közben is minden. Bár jelezte mélyen vallásos. Ők egy távoli faluban laktak anyukájával és a fiú testvérével. Kb félúton találkoztunk egy tescoban. Ahol egyik régi szabadabb életű exem volt a hitelügyintéző. Nos a randipartnerem az anyukáját és a bátyját a helyi pap hozta be rotációs kapa hitelt felvenni. Anyuci meg bátyóka nagyon buták voltak,exem küzdött azzal hogy elmagyarázzon nekik mindent.
Még a hitel kérelem bírálat( 2-3óra)megérkezik gondoltam menjünk el enni a lánnyal enni,a többieket a pap hazavitte.
Lánynak gyomoridege volt ezért megse kérte a a melegszendvicset,majd hazaviszi az anyukájának. Ok.
Nagybevásároltunk a hitelkeretből. Ok.
Haza indulás előtt megkapta a (amit kért ) ajándékot. Lesmárolt...amit tudtam tapintással ellenőriztem rajta. Biztoto volt.
Vettünk kb 10-15kg gyorsfagyasztott cuccot.
Haza vittem a lányt ,mondta ebben az utcában az első ház az övéké. Fú láttam egy nagyon gáz házat,gondoltam ezt nem kell számolni. De igen az volt az:)
Be cuccolunk, szoba konyha kamra parasztház. Konyhában 30 fok. Fagyos cucc a hűtőláda tetejére lett kitéve 1-2órát még ott is maradt..
Vacsora meghívtak maradtam, a lany testvére egyszer csak felugrik "Igazad van Z, csapj bele" Aztán hogy kettesben maradjunk anyuci meg a fiú mentek tvt nézni bár a fiút úgy kellett kitoloncolni a szobából.
Randi végen az anyukája megkérdezte mit szólok az ő kicsi lányához...
Nem tudom mit mondtam,de amit gondoltam
..teste pár patront megérne.
Lényeg anyuci annyira buta volt nem tudta a gyerekeit elengedni a lánynak jó élete karrierje lehetett volna,akar velem akár mással . De anyuka otthon tartotta.
Pap volt az apa a családban ő szólt bele mindenbe. Buta lány minimálbérért volt kisegítő az egyházi iskolában neki meg a tesója is+bármikor ingyen vigyáztak a pap gyerekeire. G9ndolom ők akkor éltek házas életet. ;))
Poén unokatesóm addig nevetett a rotációskapa hitelen ,hogy hozzájuk helyezték a papot a csaj meg költözött a pap után anyucistol tesóstól.:)
#1-es,ne aggódj,olyan nincs hogy valahogy nem lesz.
#2-es,gratulálok.
Bárcsak minden ember élete ilyen jól alakulna
#3-as,nem tudhatod,hogy mi az igazság.
#4-es,uhhhh ez durva.
Hihetetlen,milyen faragatlanul képesek emberek viselkedni.És hogy nem jönnek rá,hogy egy érző emberi lénnyel beszélnek?Sajnálom hogy ezt át kellett élned.
#5-ös,ez azért nem biztos,hogy igaz, oké ez a te véleményed,de gondolj bele,ha nem létezne különleges,akkor a szót magát sem alkották volna meg.
#6-os,mi az a mitománia?
#7-es,nekem van egy pár.😁
#8-as,el tudom képzelni,milyen kínos lehetett az egész szituáció,nem irigyellek érte.
#9-es,van ilyen is,persze.Ez talán a legjobb,nincs annyira izgulás,meg megfelelni vágyás.🤗
#10-es,sajnálom,hogy rossz emlékekké alakultak át.Elképzelni sem tudom,milyen fájdalmas lehet amikor megkeseredik egy emlék és már nem tudsz rá kellemesen visszaemlékezni.
#11-es,az első sztorid nagyon durva,nem illik valakit ilyen szinten kritizálni, főleg nem az első randin.Egyrészről elképesztően megalázó lehet,másrészről amit mondd, számomra nevetséges.
175 cm-hez kb.60-70 kiló a normális.
55 is lehet,de az már tényleg a vékony kategória.
Nem is tudom elképzelni azt a megaláztatást amit éreztél.
A második meg tényleg vicces,ilyen bakikat ritkán szül az élet.😂
A harmadik pedig hihetetlenül romantikus.
Azt kívánom,hogy minden ember tapasztalja meg egyszer legalább az életében milyen érzés nőnek/férfinak lenni a partnere mellett.
Köszönöm hogy megosztottad.🤗
#12-es,milyen értelemben volt fogyatékos?
Testileg vagy mentálisan?
Mert nem mindegy.
Gondolom mentálisan.
De akkor,milyen értelemben? Tényleg volt valami baja?De azért örülök,hogy nem bántottad meg.
#13-as, mielőtt találkoztatok,nem kértél képet?
Bár igaz,hogy ma már úgy tudják a képeiket szerkeszthető,ahogy akarják.
Azért sajnálom a lányt is,mert nem tehet arról,hogy olyan,amilyen.Azt remélem tényleg azt hitte hogy a melleit bámulod.
#14-es,te aztán jól kifogtad.😁
Nem baj, legalább van mit mesélned ha társaságban vagy és tudtok egy jót röhögni.
Remélem azóta azért pozitív élményekben is volt részed.
#15-ös,ne hívd őket így,ez nagyon gonosz...😂 Bár, kétség kívül elég érdekes figurákkal hozta őt össze az élet.
#16-os,hűha.Hát,erre igazából nem lehet mit mondani.
Amit leírtál az hihetetlen.Neked elég kalandosra sikerültek akkor ezek a tandíj.😂
randik*
Csak autokorrekt.😂😂😂😂😂
Nekem is volt egy "emlékezetes" randim.
Közös egyetemre jártunk. Összefutottunk néhányszor a campuson, de csak köszöntünk egymásnak semmi többi. Egyszercsak látom hogy a srác bejelölt ismerősnek. Beszelgettünk, pár napra rá randira hívott. Belementem, mert tényleg helyes kedves fiú volt. A város főterén találkoztunk. Elmentünk sétálni, közben láttunk egy fagyizót. "Na van kedved fagyit enni?" "Persze, menjünk be"
Az még hagyjad, hogy előre ment és kikérte a maga adagját. De miután kifizette, odafordult hozzám.
"Bocsi hogy nem hívlak meg, csóró egyetemista vagyok"
Na itt könyveltem el, hogy nem akarok semmit ettől a sráctól.
Miután megvettem magamnak a fagyit. Leültünk megenni, beszélgetünk még. Majd kitalálta, van egy jó hely, üljünk be. Belementem, de őszintén megmondom nem tudom miért..
Elvitt egy kis romkocsmába. Kikérte a sörét. Én kólát vettem magamnak.
Mikor megitta az üveggel. Rám nézett
"Úgy innék még egyett!"
Szó szerint arra várt, hogy én hívjam meg egy sörre.
Ekkor meguntam, fogtam a táskámat és hazamentem.
#21-es,ba*:&$ki, sajnálom.
Úristen.
Nem tudom,hogy ezen sírjak-e vagy nevessek.Én abszolút a női-férfi egyenlőség híve vagyok,de ez sok.Ő hív meg fagyizni,akkor nem úgy illene,hogy ő is fizet? Főleg randin.Ez hihetetlen.Aztán még veled vetetett volna még piát.Nem azért de az ilyen embertől megkérdezném,hogy mégis szerinte a másik egyetemista társa szerinte milliomos-e?
Olyan ez,mintha ő azt hitte volna hogy te pénzes vagy,vagy nem értem.
Szerencsére már túl vagy ezen a randin.😂😂De a fagyi meg a kóla mindenképpen pozitívum.🤣🤣🤣
Köszönöm hogy válaszoltál.
Jobb randikat kívánok a jövőre nézve.🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!