Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok. Randiznátok vörös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok. Randiznátok vörös hajú sráccal?

Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 22:04
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
És vörös szakállú fiúval járnátok lányok?
2010. júl. 4. 22:12
 12/34 anonim ***** válasza:
90%

jaj, szerintem nagyon aranyosak a vörös hajú fiúk :D lehet azért, mert én nagyon Anglia-mániás vagyok, és ott is sok a vörös hajú, szeplős fiú. Úgyhogy nálam egyáltalán nem hátrány, sőt... :P :)

15L

2010. júl. 4. 22:13
 13/34 A kérdező kommentje:
14/f vagyok
2010. júl. 4. 22:14
 14/34 anonim válasza:
100%
Természetesen igen. Nem a hajszínétől függ egy ember értéke. Lehet, hogy picit elfogult vagyok, mert nekem is vörös hajam van, csak lányban.
2010. júl. 4. 22:15
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
jujj nekem nagyon bejönnek a vöröshajú fiúk. egyszer láttam a buszon egy olyan srácot, akinek hosszú vörös volt a haja, és rásütött a nap.... fú én azt hittem, h meghalok. És a szeplők azok nagyon pimaszak tudnak lenni egy fiún. ha idősebb lennél, lehet hogy elkérném az msn címed :D 16/L
2010. júl. 4. 22:32
 16/34 A kérdező kommentje:
majd később ;D
2010. júl. 4. 22:39
 17/34 anonim ***** válasza:

én randiztam már vörös hajú sráccal.szóval igen :)

am ő helyes volt:D és jól állt neki a vöröshaj..:) (de aztán befestette a haját barnára :))

2010. júl. 4. 23:32
 18/34 anonim ***** válasza:
12%
Természetes vöröshajú fiúval nem randiznék,ráadásul akinek sok szeplője van..:| nem tudom,nekem a vörös csak festetten jön be,én is festetem a hajam vörösre,de a festett vörös szebb,mint a természetes vörös..legalábbis nekem jobban tetszik..mert a vörös ne legyen narancssárga szinezetű..mert az olyna bohócos..és szegény fiút csak barátnak tudnám elképzelni,semmi másnak:S
2010. júl. 5. 01:05
 19/34 anonim ***** válasza:
9%

Basszus! Ekkora gyökér., idióta kérdést még nem...még sosem..XDXDXDXDXD

Még most is szakadok!

Figyelj, tudom, hogy tetszem neked, te is nekem, de vagy befesteted a hajad vmi más színre, vagy b4szok elmenni veled randizni, mit képzelsz???

2010. júl. 5. 15:07
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha nincs pajesza.
2010. júl. 6. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!