Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, milyen kocsira buktok, ha a pasi bejön nektek?
Téma: Felnőtt párkapcsolat!!
😂😂😂😂
Hàt... ha már el kell képzelni, akkor én olyat látok magam előtt, aminek van négy kereke és gurul. Ja és PIROS!!! :D
(Egyrészt nem értek a kocsikhoz, full mindegy, milyen màrka. Használható legyen. Max annyi a szempont, ha muszáj lennek választani, hogy ne valami puccos sportizé legyen, hanem egy normális méretű autó, ahol nem csak fetrengeni lehet az ülésen, és elférnek a hosszú lábaim is, nem kell magam behajtogatni. ---> Magamnak ilyen szempontok alapján választanék kocsit, ha lenne jogsim.
Másrészt meg pont nem érdekel, van e kocsija a pasinak.)
"Eléggé álszent válaszok eddig"
Kérdező, téged mennyire érdekel a sport, az egészség, az olvasás és a fotózás?
Ja, és várj, sportkocsi a minimum amit elvárok egy pasitól. Sportos élethez, sportos kocsi illik. :P
Álszent válaszok? A férjemet 7 éves ismertem meg, jogsija sem volt, nemhogy kocsija. Kapcsolatunk alatt megszerezte a jogsit. Összeházasodtunk két éve, házasság előtt nemsokkal vettük meg az első kocsinkat (közösen). Van egy gyönyörű kisfiunk, és boldogan házasságban élünk. Érdekes, engem teljesen hidegen hagyott hogy van e kocsija páromnak vagy nincs, mi minden randira tömegközlekedéssel mentünk, mégis összeházasodtunk :O
Az a csaj, aki csak a kocsit nézi a férfiban, az annyit is ér mint általában a "numerák" szoktak. Döngetni jó őket, de feleség és anya nem lesz belőlük.
De neked is érdekes felfogásod van, kérdező, hogy nem tudod elhinni, van olyan nő, akit nem érdekel a kocsi. Nem tudom te milyen közegben mozgol, de lehet érdemes lenne máshol keresni IGAZI nőket, és nem csak a kocsik után nyált csorgató kislányokat.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!