Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan legyek "tökéletes" pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek "tökéletes" pasi?

Figyelt kérdés

Ugye két féle férfi van, az egyik akitől gyerekcsinálást vár a nő, a másik akitől felnevelést. Hogyan kell viselkedni ahhoz, hogy mindkettő megadható legyen egy nőnek?

ilyen vagyok alapból: 135 az IQ-m, min. doktorit akarok szerezni, jóképű vagyok (sokak szerint :D), 185 cm, mostanában kezdtem gyúrni keményen, de sajna csak 16nak nézek ki (18 vagyok)

viselkedésre: értelmes, humoros, nem vagyok se túl jófiú, se túl rossz

milyen irányba változtassak a viselkedésemen?

2010. júl. 4. 20:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
ne legyél ilyen beképzelt
2010. júl. 7. 20:43
 22/26 anonim ***** válasza:

én még nem hallottam olyanról hogy egy veled egymagas srácot fiatalabbnak néztek volna a korától..

akkor biztos nagyon kölyökképű vagy.

A gyúrást csinálgasd csak szépen,ne hagyd abba!!!!

2010. júl. 7. 22:58
 23/26 anonim ***** válasza:
A bunkó semmiképp nem pozitív tulajdonság. Max a szintén bunkó nőknél nyerő! Lehetsz szókimondó, de az nem egyenlő a bunkóval. Legyél őszinte, és vállald önmagad!
2010. júl. 7. 23:03
 24/26 anonim ***** válasza:
változz át doktor májkül dzsOKKSZ-á
2010. júl. 8. 11:46
 25/26 anonim válasza:
A kritériumok, amiket írtál magadról, teljesen rendben vannak. Maradj továbbra is ilyen. Azzal nem tudsz mit kezdeni, hogy kisfiús arcod van, fogadd el:)
2010. júl. 8. 13:10
 26/26 anonim ***** válasza:
hallloood !:O te már most tökéletes vagy..minek akarsz magadon változtatni ?... -.- (jha..és utdnod kell ,,tökéletes pasi NEM létezik.. és lehet hogy ha kevésbé vagy tökéletes,úgy is boldog lehetsz..)
2010. júl. 8. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!