Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan legyek "tökéletes" pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek "tökéletes" pasi?

Figyelt kérdés

Ugye két féle férfi van, az egyik akitől gyerekcsinálást vár a nő, a másik akitől felnevelést. Hogyan kell viselkedni ahhoz, hogy mindkettő megadható legyen egy nőnek?

ilyen vagyok alapból: 135 az IQ-m, min. doktorit akarok szerezni, jóképű vagyok (sokak szerint :D), 185 cm, mostanában kezdtem gyúrni keményen, de sajna csak 16nak nézek ki (18 vagyok)

viselkedésre: értelmes, humoros, nem vagyok se túl jófiú, se túl rossz

milyen irányba változtassak a viselkedésemen?

2010. júl. 4. 20:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
hát, az alapján, amiket leírtál, szerintem tökéletes pasi vagy. De egyébként kinek mi jön be... írta itt vki, h legyél rosszfiús, nekem ez egyáltalán nem tetszik, szerintem sokkal jobb, ha egy fiún az látszik, hogy nagyon rendes, kedves és értelmes, nem pedig bunkó, beképzelt gyökér. És nem, fiúk, nem kell, hogy gazdag legyen, meg amiket még itt írtatok. a számomra legfontosabb tulajdonságok: kedves, intelligens, legyenek nagy céljai (amik neked vannak), semmiképp ne legyen bunkó, vállalhatóan nézzen ki (ez nem azt jelenti, hogy kigyúrt szépfiúnak kell lennie, de azért legyen egy átlagos külseje), és a legfontosabb, nagyon szeressen. Szerintem ez annyira nem gáz.
2010. júl. 4. 21:30
 12/26 anonim ***** válasza:
Barátom add fel. Tökéletes nincs és nem is létezik, ebből kifolyólag sose fogod elérni. Nagyon sajnálom, hogy ezt nekem (is) kellett közölnöm. Törekedj arra, hogy önmagad légy, és egy szép napon, talán egy lánynak pont te leszel a majdnem tökéletes álompasi.
2010. júl. 4. 21:48
 13/26 anonim ***** válasza:
jaj, fiúk, egy lány nem lehet szerelmes? Mert én ha igazán szerelmes vagyok, akkor én szememben az a pasi tökéletes. Egyáltalán nem kell mindenki szemében tökéletesnek lennetek! (mivel olyan nem létezik...)
2010. júl. 4. 21:55
 14/26 anonim ***** válasza:

"Add önmagadat..."

Hát nem tudom ki adta ezt az értelmes választ. De saját példám, én önmagamat adom, 22 éve és hát semmi eredmény nők terén. Illetve olyan nőknek jöttem be akiket sorba elküldenék pszicháterhez.

2010. júl. 4. 22:28
 15/26 anonim ***** válasza:
nyugi. te már tökéletes vagy :)
2010. júl. 4. 23:41
 16/26 anonim válasza:
vagány, okos, ne féltékeny, megértő, néha bunkó,
2010. júl. 4. 23:56
 17/26 anonim ***** válasza:
nade néha bunkó??? mi tetszik nektek a bunkó fiúkban? egy bunkó fiúnak nálam soha nem lenne esélye.
2010. júl. 5. 00:13
 18/26 anonim ***** válasza:

Ne akarj senkinek megfelelni és senkinek a kedvéért megváltozni. Attól leszel vonzó, ha határozott elképzelésed van és magabiztos vagy.

17/L

2010. júl. 5. 18:51
 19/26 anonim ***** válasza:
Ja és mégvalami, nem létezik tökéletes pasi, ahogy tökéletes nő sem. Aki annak akar tűnni az már régen rossz, az ilyen férfiakat vagy nőket mindenki elkerüli., mert egyfajta hidegséget árasztanak.
2010. júl. 5. 18:52
 20/26 anonim ***** válasza:
szerintem a tökéletes pasi a lányok szemszögéből elég szubjektív ..add önmagad és akkor biztos valakit megfog a személyiséged:)
2010. júl. 7. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!