Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Minél több választ! :D
Hát...ma már a fiúk igen ellustultak:D
Sztem beszélned kéne vele, először csak vmi mondva-csinált ürüggyel, és majd meglátod, hogy milyen ő, és h megéri-e jobban elmélyülni:)
tudod lehet hogy a fiúk nem mernek kezdeményezni, azért mert ti csajok nagyon kiszámíthatatlanok vagytok! ha például adnátok egy biztos jelet amiből levágnám/ levágnánk hogy te zöld utat adsz, akkor hidd el hogy sok fiú merne kezdeményezni! De én már jártam úgyis hogy ülök a kocsmába, egy tőlem 2-3 évvel idősebb csaj ült a pultnál egyedül, és rohadt erősen,feltűnően emgem figyelt, és akkor odamentem hozzá hogy akkor mivan, lesmárolt utána lehúzta a martiniét és mondta hogy bocsi de van pasim cuki fiú és elment!!!.... szóval mondom h kiszámíthatatlanok vagytok!:)
17/F
Ja igaza van az előzőnek. Tényleg adhatnátok egyértelműbb jeleket.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!