Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhatja azt hogy egy kicsit fussak utána?
Nem rég megismerkedtem egy lánnyal jól is alakultak a dolgok!Mondtam is neki h mennyie szimpatikus és szeretném jobban megismerni meg hasonlók!Ezután is oké volt minden de aztán elkezdett furcsán viselkedni!Olyan távolság tartóan!
Kérdeztem töle hogy mi lehet a baja de nem válaszolt rá semmit!
Meg másokat is és többen mondták hogy csak kiváncsi hogy mennyire akarom öt és mit teszek megérte!Mondván tesztel!
Ez igaz lehet...?
Nem lehet,hogy van pasija?
Csak elfelejtette" mondani?
Ha nem,akkor viszont egyetértek a kéreti magát válasszal",vagy a harmadik lehetőség,hogy csak hülyít!
Bocsi!
23/L
Igen, lehet hogy csak tesztel, és kíváncsi, hogy mennyire akarod őt. Én pont egy ugyanilyen helyzetben vagyok most egy lánnyal. Ő is ugyanígy játszadozott. Egyik nap szemeztünk meg flörtölgettünk, másik nap meg mintha nem is léteznék.... De ma elhívtam randizni, és igent mondott. :D Szóval lehet hogy van egy kis esélyem. :)
Te is hívd el valahova! :)))
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!