Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép ez a lány szerintetek?
2010. júl. 4. 12:18
21/36 anonim válasza:
szerintem is szép lány
18
lány
168cm
62kg
23/36 anonim válasza:
sztem nagyon csini :)
16/l (biszex)
165cm 50kg
24/36 anonim válasza:
Jah nem azért mondtam, nem igen érdekel h ki kövérez le esetleg így látatlanba :) Élőben ha látnak nem mondanak többnek 63-nál. :DDDD
Csak h a sportolóknak is lehet nagy súlyuk úgy h nem is látszik és vannak ugyebár olyanok akik nem sportolnak, de ugyanannyi kg-s és mégis nagyon látszik. Szóval érted... :D
25/36 A kérdező kommentje:
Tudom :))) én is sportolok,és hallod egy-két lánynak ugyanannyi a csípő- vagy derékkörfogata pl.,mint nekem,pedig 20kg-mal több vagyok.
2010. júl. 4. 13:49
26/36 A kérdező kommentje:
Ja amúgy,nem tudom milyen az arány itt,de azt tippelem,hogy többen választják az ülőéletmódot,mint az aktív életet!!! Amúgy is a társadalom 10%-a sportol csak.
2010. júl. 4. 13:51
27/36 anonim válasza:
Sajnos! Mit sportolsz? Mert én nem éppen nőies sportot választottam :) Focizok... ill. most sérült vagyok, csak jövőre játszhatok újra :( (előtte kajakoztam 1,5 évet :D)
28/36 anonim válasza:
Szerintem csinos, de nem szép. A haja, az kimondottan szép. F.
30/36 anonim válasza:
szerintem nagyon szép lány. szép az arca, hosszú barna haj, igaz kicsit vékony, de nagyon tetszik.
22f 192/82
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!