Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedhetnék meg vele?
Figyelt kérdés
Az irodában ahol dolgozom, van egy srác aki nagyon szimpatikus és hát eléggé tetszik nekem :D Nincs túl sok kapcsolat köztünk, maximum ha arrafelé sétál amerre az asztalom van, és összeakad a tekintetünk, akkor köszönünk egymásnak, egymásra mosolygunk, de ennyi. Ebédnél vagy ha kávézni megyek a konyhába szinte sosem futunk össze (úgy vettem észre hogy gyakran eszik kint). Céges események meg nagyon ritkán vannak, max karácsonyi vacsora. Valami otletetek van ami megvalósíthato lenne? Nem ranyomulni akarok, csak kicsit beszélgetni vele, hogy jobban megismerjem, összebarátkozni. És nyilván nem akarok creepynek tűnni. Kosziii2019. márc. 26. 20:04
1/6 anonim válasza:
Ha tudod a nevét akkor jelöld be fb-n és írj neki. Jobb lenne face to face, de ha nem tudsz így nyitni felé, marad az fb.
2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs fent fbon, meg amúgy is ezt biztos nem mernem annyira gáz :D
2019. márc. 26. 20:16
3/6 anonim válasza:
Biztos van valami, amit tudsz róla.
Mihez ért, vagy mi a szenvedélye kedvenc dolgai. Tettesd azt, hogy téged is érdekelne ezzel kapcsolatban valami és fordulj hozzá.
4/6 anonim válasza:
Amúgy én is hasonlóan vagyok jelenleg egy lánnyal, én még nem jöttem rá a megoldásra :)
5/6 anonim válasza:
Szerintem nem történne tragédia, ha egyszer köszönés után intéznél hozzá egy-két mondatot. Esetleg kérdeznél tőle valamit. A kreativitás nem szégyen.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok jó small talker :D
2019. márc. 26. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!