Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit értett azalatt, hogy nem érzi azt a szikrát amit ő már ilyenkor komoly kapcsolatnál érezni szokott?
Figyelt kérdés
2 randink volt a sráccal, és ezzel lett vége hogy ezt mondta, eléggé meglepődtem mert én úgy éreztem jól kijövünk és fura hogy ilyen hamar eltudta dönteni, hogy nem kellek neki, gondolom akkor nagyon elcsesztem vmit...de az elutasító mondatát eléggé sablonnak éreztem, és jó lenne tudni mi az igazi ok, de őt már nem akartam zaklatni ezzel...
elvileg a külsőm tetszik neki, nem volt köztünk szex..
2019. márc. 26. 19:12
11/11 anonim válasza:
Nem sablon ez, nálam is simán van ilyen. Sok olyan nővel találkoztam, aki bár tetszett külsőre, nem tudtam volna elképzelni, hogy párkapcsolatban legyünk, amellett, hogy eldumálgattunk.
Nem kell ebbe többet belelátni, amellett, hog sejtem, rosszul esett, de sajnos ez van.
Voltam a te oldaladon is rengetegszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!