Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit értett azalatt, hogy nem érzi azt a szikrát amit ő már ilyenkor komoly kapcsolatnál érezni szokott?
2 randink volt a sráccal, és ezzel lett vége hogy ezt mondta, eléggé meglepődtem mert én úgy éreztem jól kijövünk és fura hogy ilyen hamar eltudta dönteni, hogy nem kellek neki, gondolom akkor nagyon elcsesztem vmit...de az elutasító mondatát eléggé sablonnak éreztem, és jó lenne tudni mi az igazi ok, de őt már nem akartam zaklatni ezzel...
elvileg a külsőm tetszik neki, nem volt köztünk szex..
Szerintem simán lehet, hogy őszinte srácot fogtál ki. Főleg az alapján, hogy nem szex után nyögte ki, hogy nincs meg a szikra, mint amúgy szokták.
Jó tudni, hogy vannak még ilyen pasik.
Igazából megkérdezhetnéd tőle, ha normális akkor őszinte választ fog adni.
Alapvetően én is így vagyok vele mint ahogy a srác volt veled.. mióta komolyat keresek azóta nekem is volt, hogy egyszerűen éreztem, hogy ebben a csajban nincs meg az a bizonyos valami amit én keresek. Szóval volt, hogy én is szex nélkül rövidre zártam a dolgot.
27f
En akkor szoktam elutasitani valakit, aki kulsore bejon, ha nem erzem rajta a partneri hozzaallast. Aki jatszamazik, kereti magat, vagy azt latnam rajta, hogy erdektelen. Amugy belsore is van egy csomo kizaro ok. Lehet valamit o fontosnak tart az eleteben, mig te nem mutatsz erdeklodest abban a temaban.
Ha a szikra dologra akarod kihegyezni, akkor valszeg nem voltal meggyozo a szamara, hogy komolyan erdekled.
43F
Belegondolva, nekem is van olyan pasas, akivel mondjuk jól eldumalok, aztán semmi extra. Egyik exemnél már akkor tudtam, hogy lesz valami közöttünk, amikor először láttam. Ráadásul akkor mással jártam. De egyszerűen csak bumm, valamilyen érzésem volt. Fél évvel később jöttünk össze, akkor már hónapok óta szingli voltam.
Aztán volt olyan is, akivel tényleg zéró. Teljesen nulla kémia. Van ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!