Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak egy felenk fiunak ha randira akarom hivni es nem akarom elijeszteni?

Szerintem a félénk fiú is nem valami külön faj, ō is emberbōl van. Neki is bejön, ha vicces, jófej vagy, mint bármelyik más fiúval. Nem hinném, hogy úgy kéne kezelni, mint valami állatot, amit próbálsz megetetni.
Én is félénk vagyok, de nincsenek speckó elvárásaim, mintha különleges bánásmódban kellene részesülnöm. A félelmeimet egyedül csak én tudom legyōzni, más nem igen tud mit kezdeni vele. Én is csak annyit várnék, mint bármelyik ember, hogy önmagát adja az, aki ismerkedik velem. Amikor letudom vetközni a félelmeimet (ami csak rajtam múlik), szívesen ismerkedem valakivel, aki szimpatikus. Nem kellenek ehhez “varázs szavak”, amit mondani kellene. Max az talán jó lehet, ha valaki figyelmes, közlékeny.
Nem ugy ertettem, hogy kulon allatfaj, hanem szokasom, hogy tul egyszeruen fogalmazok amikor feszult vagyok, "Randizni akarok veled" kb ezt mondanam, de tudom, hogy ez aggresszivnak hangzana.
Arra gondoltam, hogy valami ilyesmit mondanek, hogy
Rajottem, hogy mi nem is ismerjuk egymast igazan, nem lenne kedved talalkozni, inni vmit es beszelgetni kicsit? Kettesben?
Valami ilyesmi jo lenne?
Felek kicsit, mert ha nemet mond, akkor kinos lesz vele ujra talalkozni.

Ne azt kérdezd hogy randizna-e veled, hanem mondd neki hogy hívjon el valahova!
Nem kérdő, hanem felkiáltójellel.
Így áthidalod a félénkségét hogy nem mer elhívni, de mégis ő fog kitalálni egy programot és elhívni rá!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!