Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit mondjak egy felenk fiunak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak egy felenk fiunak ha randira akarom hivni es nem akarom elijeszteni?

Figyelt kérdés
Ismerjuk egymast egy ideje mar, de baratoknak nem neveznem magunkat.
2019. márc. 23. 16:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ezt. Pont így. Nem akarlak megijeszteni de gyere randizni
2019. márc. 23. 16:54
 2/11 A kérdező kommentje:
De ez igy egy kicsit tul direkt, valahogy kicsit noiesebben szeretnem, de ugy hogy ertse is.
2019. márc. 23. 16:55
 3/11 anonim ***** válasza:

Szerintem a félénk fiú is nem valami külön faj, ō is emberbōl van. Neki is bejön, ha vicces, jófej vagy, mint bármelyik más fiúval. Nem hinném, hogy úgy kéne kezelni, mint valami állatot, amit próbálsz megetetni.

Én is félénk vagyok, de nincsenek speckó elvárásaim, mintha különleges bánásmódban kellene részesülnöm. A félelmeimet egyedül csak én tudom legyōzni, más nem igen tud mit kezdeni vele. Én is csak annyit várnék, mint bármelyik ember, hogy önmagát adja az, aki ismerkedik velem. Amikor letudom vetközni a félelmeimet (ami csak rajtam múlik), szívesen ismerkedem valakivel, aki szimpatikus. Nem kellenek ehhez “varázs szavak”, amit mondani kellene. Max az talán jó lehet, ha valaki figyelmes, közlékeny.

2019. márc. 23. 17:05
 4/11 A kérdező kommentje:

Nem ugy ertettem, hogy kulon allatfaj, hanem szokasom, hogy tul egyszeruen fogalmazok amikor feszult vagyok, "Randizni akarok veled" kb ezt mondanam, de tudom, hogy ez aggresszivnak hangzana.

Arra gondoltam, hogy valami ilyesmit mondanek, hogy

Rajottem, hogy mi nem is ismerjuk egymast igazan, nem lenne kedved talalkozni, inni vmit es beszelgetni kicsit? Kettesben?

Valami ilyesmi jo lenne?

Felek kicsit, mert ha nemet mond, akkor kinos lesz vele ujra talalkozni.

2019. márc. 23. 17:10
 5/11 anonim ***** válasza:

Ne azt kérdezd hogy randizna-e veled, hanem mondd neki hogy hívjon el valahova!

Nem kérdő, hanem felkiáltójellel.

Így áthidalod a félénkségét hogy nem mer elhívni, de mégis ő fog kitalálni egy programot és elhívni rá!

2019. márc. 23. 17:55
 6/11 A kérdező kommentje:
Koszi. Elkuldtem az uzenetet. Akkor most jon a varakozas, hogy mi lesz.
2019. márc. 23. 18:21
 7/11 anonim ***** válasza:
Ez jó! Majd írd meg hogy reagált!
2019. márc. 23. 20:47
 8/11 A kérdező kommentje:
Eddig nem reagalt semmit.
2019. márc. 24. 07:55
 9/11 anonim ***** válasza:
:(
2019. márc. 24. 12:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Élőben kellett volna intézni ezt, nem az interneten. Amúgy ha félénk először barátkozz vele, ha megnyílt előtted jöhet az utalgatás, célozgatás vagy konkrét randira hívàs. Amúgy lefogadom h miutá elküldted az üzeneted lefosta a bokáját, mert ha nem jössz be neki akkor válaszolt volna h "bocsi de nem" vagy valamit.
2019. márc. 25. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!