Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jártatok már úgy hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártatok már úgy hogy egy férfi közölte veletek hogy maradjatok barátok?

Figyelt kérdés

Olyan szomrú vagyok, megismerkedtem egy pasival , meg kedveltem és hát....nem jött össze a szex, még soha nem szexeltem. Próbálkoztunk vele , de sajnos túl szűk vagyok, így e miatt ki is ábrándulhatott, amit én meg is értek, csak mégis borzasztó érzés. :(

Hogy tettétek túl magatokat ezen? 23L

2019. márc. 18. 17:14
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
nem emiatt nem jött össze veled.. egyszerűen nem akart tőled semmi komolyat. tudta, hogy szűz vagy? lehet, hogy ez bejött neki és úgy volt vele, hogy akkor jó leszel neki egy menetre. senki nem hagy ott egy nőt azért mert szűk.. :D a lényeg, hogy ne magadat hibáztasd, nem miattad alakult így.
2019. márc. 18. 17:16
 2/10 A kérdező kommentje:
Tudta igen....meg a korommal is tisztában volt.
2019. márc. 18. 17:19
 3/10 anonim ***** válasza:
81%

"de sajnos túl szűk vagyok"

Ilyen nincs. Olyan van, hogy nem izgatott fel megfelelően.

2019. márc. 18. 17:22
 4/10 A kérdező kommentje:
Na igen....nem is nagyon volt előjáték...semmi nem volt, csak az ujját dugta be, de hát én arra nem nagyon tudok beindulni.
2019. márc. 18. 17:24
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
Nézd... Aki így bánik veled, az jobb is ha megy. Nem vette a fáradtságot, hogy megfelelően előkészítsen. Az, hogy bedugja az ujját még nem elég. Nyugi, nem veled van a baj, az biztos!!!
2019. márc. 18. 17:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre válaszolva: igen, jártam már így, többször is. Először nagyon a szívemre vettem, mert nyilván tudtam, hogy kamuduma. Később más pasit már kiröhögtem, mert olyan szánalmasan gyenge ez a lekoptatás :D.

Amúgy meg én is elég szűk vagyok, de sok előjáték, meg síkosító csodákra képes, de ahogy olasom az úriembernél ezek nem voltak meg, csak durrbere meg akart kettyinteni. Nem kár az ilyen érzéketlen bunkóért, legalább nem volt pokolian fájdalmas élményed. Keress egy normális, türelemes pasit, akivel NYUGISAN fel tudjátok fedezni a testedet, hogy mi esik jól, stb. Ezt a gyökeret meg felejtsd el.

2019. márc. 18. 17:44
 7/10 anonim ***** válasza:
60%
Jobb, hogy "csak" ennyi volt, hidd el. Keress egy normálisat! ;)
2019. márc. 18. 20:13
 8/10 A kérdező kommentje:
28 éves....
2019. márc. 18. 20:42
 9/10 anonim ***** válasza:
50%

Ez szerintem kamu. Mi az, hogy aktusnál parlagon hagyja a nőt? Basszus ilyen nem létezik. Tiszta szégyen ha volt ilyen. Férfiak szégyene, hogy még egy nőt sem hajlandó kielégíteni normálisan. Ha normálisan kinyal, és közben megujjaz ott kell lenni tágulásnak meg nedvesedésnek. Főleg akkor ha rá voltál izgulva.

Ennél azért részletesebben is leirhtattad volna a történetet, mert ez így kevés!

2019. márc. 19. 04:37
 10/10 anonim ***** válasza:

De várjál csak lehet, hogy nálad ez volt:

[link]

De mondom ahhoz keveset írtál, hogy véleményt mondjunk. Ha gondolod írhatsz priviben is.

Ha rosszul nyalt, és rosszul ujjazott akkor ő hibás nem te. Ha jól akkor pedig a fenti.

9. voltam.

2019. márc. 19. 04:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!