Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 300 km távolság nektek még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

300 km távolság nektek még belefér vagy felejtős?

Figyelt kérdés
2019. márc. 18. 17:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
30 000 km is belefér. Sőt... milyen jó lenne elhúzni innen.
2019. márc. 18. 18:59
 12/16 anonim ***** válasza:
Felejtős. Eleve budapesti vagyok, így a város határain túl nem szívesen ismerkedem, de ha már mégis úgy hozta az élet akkor már preferálnám a mindennapos ingázós távolságot- amihez a 300 km már túlontúl sok.
2019. márc. 18. 19:00
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem adtál meg sok részletet.

Ha valakivel komolyan gondolom, akkor nekem nem biztos, hogy probléma lenne, persze csak ideiglenesen.

Felnőtt emberek, azért megtudják oldani, néha áldozatokat kell hozni egy kapcsolatban, de ehhez két ember kell, s számomra ez okozná inkább a bajt. Mindannyian csalódtunk már, de az egészen biztos, hogy sosem tudhatjuk a másik mennyire gondolja komolyan. Ez azért túl nagy áldozat a bizonytalanért. Egy ideális kapcsolatban, ahol max 1 évig tartana, mert felnőtt emberek 1 év alatt azért orvosolni tudnak egy ilyen problémát, akkor minden gond nélkül egyébként. Nem a táv a legnagyobb baj szerintem.

2019. márc. 18. 19:11
 14/16 peca1000 ***** válasza:

Az túl sok.

Városon kívül max. 5 km ÁFA-val :)

2019. márc. 18. 19:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Megismerkedsz valakivel városon belül, akkor sem tudhatjátok mi lesz, pl 2 hónap múlva külföldre megy dolgozni. Vagy más városba áthelyezik. Tanulni megy más városba. Megismerkedsz valakivel 200 km-rel távolabb, ilyenkor ha egyikőtök költözik, és a másik városában keres munkát, előbb jöhet a megoldás mint az egy városban élővel.
2019. márc. 18. 20:19
 16/16 anonim ***** válasza:
volt részem benne. több mint 2 évig müködött, végül nem a távolság miatt lett vége hanem mert ennyi időbe telt amig felismertem,hogy egyáltalán nem illünk össze szóval mostmár csupán akkor vállalnék be ilyet ha már előtte ismertük egymást
2019. márc. 18. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!