Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jól sikerült csók után mit tennétek?
Figyelt kérdés
Az ismerkedési fázisban vagyok egy lánnyal és sajnos az első csók nem sikerült túl jól, ugyanis kissé letámadtam (az előző barátnőm vadabb típus volt, így valóban nem voltam annyira érzéki és gyengéd mint kellett volna). Sajnos a kiszemeltem addigi szinte rajnongó viselkedése egyből alábbhagyott és meg is jegyezte másnap, hogy egyelőre ilyen téren nem vagyunk kompatibilisek. Megígértem, hogy lassítok a tempón, ami látszólag rendben is van, de mégis azt érzem, hogy nagyon rosszul jött ki ez a dolog. Őszintén szólva egy nagyon kedves és őszinte lányról van szó (akit mindig is kerestem), így nem szeretném emiatt elveszíteni. Tudom, hogy hibáztam, de mégis mit tennétek a helyemben?2019. márc. 18. 14:23
1/9 anonim válasza:
Lassìts,ha már kaptál még lehetőséget.Bár ez a nem vagunk kompatibilisek nem azt jelenti,hogy semmit nem bizsergett meg benne a csókodtól és inkább ebből az lesz,hogy maradjunk barátok lekoptatós szöveg?
2/9 A kérdező kommentje:
Oké, de ez valóban egy csóktól függne? Addig minden frankó volt.
2019. márc. 18. 14:41
3/9 Diavolino44 válasza:
Szerintem nem hibaztal!
Van egyfajta temperamentumod, neki viszonyt nem ugyan az. Ebből bőven lesznek problémák a jövőben. A fizikalitas egy teljesen normális dolog. Kérdezz ra, nyugodtan, meg az elején jobb ha kiderül: Mi az oka,annak hogy zárkózott?
Sok minden lehet a háttérben, nekem pl volt olyan csajom akit megerőszakoltak, de olyan is aki vallásos volt. Ha tudja, hogy nem csak szexre kell, akkor jobban bízni fog benned.
4/9 anonim válasza:
Ha nem akar veled szenvedélyesen csókolózni, akkor annyira nem jössz be neki, mint hiszed. Ilyenkor jön az a duma, hogy ő nem egy csókolózós fajta... Ja, amíg nem talál olyat, akivel levegőt se fog venni. Persze lehet az is, hogy csak idő kell nektek, hogy kialakuljon benne az a bizalom, ami egy csókhoz kell.
5/9 A kérdező kommentje:
Annyit kért, hogy lassítsak kicsit és majd biztos ez is alakul a jövőben... Szóval tett jövőre utaló biztató kijelentéseket, de azért érzi az ember ha változik valami. Egyébként az előző barátnőim imádtak velem csókolózni és még egy ügyetlenebb első csók is jól jött ki. Most viszont meglepett ez a reakció. Mivel beszéltünk a dologról, így nem hoznám fel újra (max. ha nagyon távolságtartó lesz), de lehet pár napot nem keresem, hogy lássam érdeklem-e még...
2019. márc. 18. 14:56
6/9 anonim válasza:
"Szóval tett jövőre utaló biztató kijelentéseket,"
Nem rontottad el véglegesen. Legyél egy kicsit lassabb.
Ja, és az tud szenvedélyes lenni, aki először visszafogottabb, csak neki több idő kell, hogy bízzon a másikban.
7/9 anonim válasza:
Azzal basznád el,ha most nem keresed pár napig.Ő meg majd azt hiszi Te nem érdeklődsz már iránta.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem akarom, hogy úgy tűnjön, hogy teperek utána (főleg ezek után), ugyanis azt írtó szánalmas lenne. Lehet ezzel akar jelezni, hogy ennek a kapcsolatnak nincs létjogosultsága.
2019. márc. 18. 16:05
9/9 anonim válasza:
Szóval,ha Ő sem keres az alatt a pár nap alatt,akkor elkönyveld,hogy nemérdeklődik irántad?Ne már,lehet ez egy félrértés is.Meg Ő is lehet az a tìpus,aki ilyenkor nem kezdeményez,és ha Te sem,akkor behal az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!