Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor a nőknek tényleg hatalmas elvárásaik vannak a normális pasikkal szemben?
#30: A kérdések egy részét úgy írják ki, hogy "szerintetek hogy nézek ki" és láthatóan homemade képet raknak fel. Ilyenkor mennek a dicséretek. Elég egyszerű, csak az embernek a fejét is használni kell, nem pedig olyan elvakult férfiellenes előítélettel gondolkodni, mint amivel csinálod.
Volt olyan is, hogy normálisan leírtam egy ilyen kérdéshez a véleményem, az illető pedig rám írt, beszélgettünk és mondta, hogy nagyon sok srác írt rá.
Azért írtam hogy linkeljetek átlagos nőket, mert itt mindig megy az oltás, hogy aki nem sikeres, az biztos csak a top csajokra hajt, holott ez marhára nem igaz.
Tegnap ezt a képet linkleték be.
A kérdező ugyan lerondázta, de szerintem egy egy jó nő.
72%-os neked tényleg elgurult valami?
Az instagram úgy működik, hogy pörgeted és nézed a posztokat. Ha épp kedvem volt, felmentem és pörgettem. Pont ugyanúgy néztem őket is, mint a poénos oldalakat. Ha ez nálad azt jelenti, hogy naponta az "instán lestem őket", akkor valóban... :D
A kommentjeim pedig miért lennének nőellenesek? Ne keverjük már a szezont a fazonnal. Attól, hogy valaki nem a női felsőbbrendűséget hirdeti minden kérdésnél és nem úgy szidja a férfiakat, mint te, az nem lesz nőellenes. Nézzük csak meg a #20-as válaszom? Mit is írtam ott?
"Itt már jó párszor rám húzták, hogy nőgyűlölő vagyok, sokszor olyan szövegért, amit nők szájából hallottam és leírtam."
Khm, azt hiszem ez elég sokatmondó. Leírtam a válaszom és nemsokára jött is valaki, aki igazolta.
(Mondjuk eleve ellentmondásos a saját szöveged is. Nőgyűlölő vagyok, de nőket lestem? What?)
#34: Ő tényleg átlagos és szerintem szép.
Ez az egész annyira szubjektív.
Oválisabb arcom van, mint amit 34-es linkelt, talán beleeshetek az átlagos kategóriába, mégsem ostromolnak a férfiak, pedig top modell sem vagyok.
Ilyenkor mi az igazság?
Érdekes, a környezetemben minden NORMÁLIS férfinak van barátnője.
Akinek nincs, annak pedig nyomós oka van. Ez lehet belső vagy külső ok. De mindig az a kategória, amikor jobb egyedül.
#38: Elég furcsa, hogy a környezetedben senki sem egyedülálló, aki normális, nem gondolod?
Pont erről írtam. Tök logikátlan dolgokat is lazán leírtok, ha a kérdésnél pont az néz ki jól. Senki sincs folyamatosan kapcsolatban az egész életében, de a te környezetedbe poooont az a helyzet áll fent, hogy a normális srácok pooont most mind kapcsolatban vannak.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Azért van arra is példa, ha pasi vár el a nagy büdös semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!