Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi után nem keres a fiú. Kereshetem én, vagy ez már esélytelen?
Figyelt kérdés
Tök jól elbeszélgettünk, kínos csönd nélkül, csomót nevettünk, rengeteg közös témánk volt, mégsem keres azóta..a végén azt mondta, hogy örültem, hogy találkoztunk (gondolom, ez nem jó jel...). Én nem kerestem, mert úgy gondoltam, hogy neki kéne, de ő 3 napja nem tette meg. Akkor esélytelen a dolog, szóval hagynom kéne nekem is, igaz? Vagy ha írjak szerintetek, akkor mit?2019. márc. 16. 18:37
1/7 anonim válasza:
Az örültem,hogy találkoztunk számomra egy majd hìvlak duma.Vagyis kösz,jó volt,de ennyi.Én nem keresném.
2/7 anonim válasza:
Nyugodtan keresd, a reakcióból letudod majd szűrni, hogy most tényleg nem érdekled vagy sem. Amúgy lehet ugyanúgy esélytelennek hiszi, mint te...
3/7 anonim válasza:
Én ezt nem erőltetném a helyedben.
4/7 anonim válasza:
Szerintem pedig ne keresd. Nekem 3 férfival/sráccal volt netes randim, mindegyik még aznap írt, keresett, hogy jó volt, és legyen következő randi.
Ez az "örültem, hogy találkoztunk", tényleg annyi, hogy jól eldumáltatok, de részéről ennyi.
5/7 anonim válasza:
Ez offos. Tipik akkor szoktam mondani mikor többet nem akarok semmit. Valószínűleg az volt a hiba, hogy nem nála aludtál.
6/7 anonim válasza:
Többnyire akkor mondják ezt, ha offos.Én azert nem egyszer rákerdeztem, mi volt a gond, hátha valami olyan, amibol tanulhatok, es tobbnyire olyan kiabrandito valaszokat adtak, hogy utana egy percig sem sajnaltam tovabb, hogy nem jott ossze.😄
7/7 anonim válasza:
Írj neki, legalább kiderül mi a helyzet! Nem ciki szerintem...
31/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!