Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan folytassak egy félbemaradt beszélgetést?
Figyelt kérdés
Írtam a srácnak, majd megnézte de nem írt vissza. Milyen kérdéssel folytathatnám a beszélgetést?2019. márc. 13. 21:00
1/6 anonim válasza:
minek folytatod ilyennel? le se szar téged
2/6 anonim válasza:
Ne alázd már meg magad, hogy kuncsorogsz.
3/6 anonim válasza:
Semmilyennel, ha nem akarsz magadból hülyét csinálni és tovább alázni magad.
4/6 A kérdező kommentje:
Sajna, én is nagyon elfoglalt voltam, így csak 'futólag' tudtunk beszélni, pont rosszkor írtam rá.
2019. márc. 13. 21:03
5/6 anonim válasza:
Szerintem ez veszett fejsze nyele, lépj tovább. Ha két ember összepasszol, nem számít, hogy ki mennyire elfoglalt éppen, és az sem számít, hogy online vagy élőben megy a beszélgetés, mert megy magától, bármilyen formában. Nekem akivel kapcsolat lett, azokkal ilyen problémák nem voltak, az, hogy egyik sem szólt eddig egy életre, más kérdés, de olyanból még sose lett kapcsolat, ahol a beszélgetést fel kellett éleszteni bármelyik félnek. Én most zártam le egyet, mert elegem volt, hogy én próbáltam életben tartani a témát, amióta csak szóba jött a személyes találkozó, csak éppen betegség meg egyéb teendők és a távolság miatt nem jött össze, a másik fél meg jött azzal, hogy neki élőben jobban megy. Nem, ez nem így működik, mert az elején neki is ment. Teljesen más az, ha valaki valóban nem pörög annyira online, mert az attól még megy, még ha csökkentett módban is, de nem kell felélesztgetni semmit.
6/6 A kérdező kommentje:
Igazabol, a nagyvonalakban a sztori az hogy nagyon sokat beszelgettunk, napi rendszeresseggel.. Aztan jott a karacsony, szilveszter es valami tokre megvaltozott.. Utana kihagytunk egy hónapot, nem kerstuk egymast. Most hétvégén ujra talakoztam vele, nagyon elvoltunk. Nagyon jot beszelgettunk. Vettem a batorsagot es rairtam hetfőn.. De sajna a beszelgetes teljesen offos... Nem olyan mint regebben.
2019. márc. 14. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!