Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit felnőttkorára nem tanítottak meg hogyan kell hölgyeknek udvarolni, az hogyan tanulja meg későbbi korában?
Figyelt kérdés
2019. márc. 11. 16:26
11/17 anonim válasza:
Gondolom az összes hozzászólást férfiak írták...Én egy nőtől se hallottam még hogy zavarná ha virágot hoznak neki, előre engedik az ajtóban, hazakísérik, vagy bókolnak neki. Sajnos manapság alig van ilyen, az összes lányt laza erkölcsűként kezelitek, akik leginkább miattatok lettek azok, mert így kezelitek őket. És a kérdésre válaszolva, sajnos aki ezt nem látta a családjában annak nehezebb, de nem vészes csak csináld amit leírtam.
12/17 anonim válasza:
#11 Ez ma már nem számít semmit. A lekezelő, felgma, bunkó helyes gyerekkel fognak ugyis összejönni. A mai lányoknak az kell aki elérhetetlen. Akiért neki kell teperni.
13/17 anonim válasza:
Ma már a nők udvarolnak,pontosabban ajánlatot tesznek és fizetnek is a szexért/Magyaroszagon mar csak anal van/. Egész Európában így van ,de Magyarorszagon biztos.
14/17 anonim válasza:
11-es vagyok, és nő, és állíthatom, hogy nem, nem kellenek a bunkók, határozottnak kell lenni igen, megdöbbentőnek lehet, de ez nem egyenesen arányos a bunkosággal. Azert elégednek meg egyesek ezzel mert kevés a normális srác. És szerintem a legtöbb fiú meg rögtön ri/@ncnak gondol egy csajt aki visszautasitja esetleg, es akkor ebbol jön a következtetes, hogy jaj neki csak a bunkók kellenek... Ne legyetek már ennyire beképzeltek, ennek számos oka lehet, nektek se jön be minden lány, lehet nincs meg a kémia, nem illetek össze. Es senki nem fog panaszkodni ha udvariasak vagytok, soha nem hallottam még ilyet, az udvariassag nem a puhap@csuseggel egyenlő, szerintem a legférfiasabb és vonzobb dolog a vilagon.
15/17 anonim válasza:
Fú, itt vannak bajok. "Hölgyeknek", "udvarolni". Ezzel kit akarsz hülyének nézni, minket, vagy magadat? Ma már nincsenek hölgyek, nők vannak, akik magukat nem hölgynek, hanem lottónyereménynek tartják többnyire. Udvarolni se szokás, hanem csajozni. Persze próbálkozhatsz az udvarlással a hölgyeknél, csak 30 éves korodig szűz maradsz.
16/17 anonim válasza:
15 is csak egy lúzer. Max buliban szedett fel ittas ribiket...
Ez nem tanítják. Hanem van eszed hozzá már ovis korod óta! És sok-sok év alatt kialakul! Középsulis korodra pedig képes leszel felszedni és megtartani egy csajt!
17/17 anonim válasza:
Nem lúzer, csak már nem vagyok olyan naiv, mint a kérdező. Aki bókol meg udvarol meg virágokat vesz, azt a mai csajok már csak hülyének nézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!