Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is "kihült" így felnőttkorára érzelmileg?
Annyira nem vagyok felnőtt 21 éves, de nem érzem azt amit régen. Valahogy már nem mozgat meg ez az "ismerkedés, flörtölgetés". Elvagyok a haverokkal, a sulival tervezem a jövőm, de egyáltalán nem flörtölök vagy ilyesmi.
Kifejezetten nem akarok párkapcsolatot, hobbikapcsolatot főleg nem (az a tipikusan csak legyen valami oszt jól van, majd valami kialakul), ugyanakkor nem is ellenezném ha lenne barátnőm. Mármint másképp fogalmazva, ha valakivel kialakul valami halaszthatatlan annak örülnék, meg az úgy jólenne, de ez az ismerkedés, erőltetett flört ez már nem esik jól.
Más is ilyen lett mikor felnőtt? Elment a kedve ezektől az erőltetett párkapcsolatoktól?
a kiégés nem a legjobb szó szerintem. Egyszerűen csak nem ragaszkodok egy semmitérő kapcsolatért, ebből adódóan nem igazán érdekel az, hogy ilyen-olyan csajokkal flörtöljek/randizzak. Időpazarlás a köbön.
Az egész más, ha valakihez vonzódnék és úgy, mert akkor érdekelne a dolog. De nem tudok vonzódni egy olyan emberhez, akit nem tudok hova tenni és minden "ismeretlen" ilyen.
Egyedül csak úgy tudok vonzódni valakihez, hogy ismerem és az amit látok belőle az úgy "vonzó". (belsőre). De ahhoz hogy megismerjek körülbelülre valakit nem napok kellenek, hanem legalább 1-2 hónap.
En nő vagyok, es nem tul atlagos, mivel idaig csupan 1 egyeves kapcsolatom volt, de en nem latom gondnak vagy furcsanak a hozzaallasodat. En sose ertettem, hogy mi a jo abban, hogy huuu, de jol nez ki ez a csaj, akkor rahajtok, felszedem...hisz nem is tudod, osszeilletek e, meg ugy egyaltalan, ez a valakit felszedni dolog nekem mindig olyan hatast keltett, hogy akkor most magamra kenyszeritek egy olyan viselkedest, ami amugy nem is en vagyok, csakhogy megnyerjem magamnak az illetot. Nekem sokkal jobban bejon, ha valaki spontan, erolkodes nelkul megnyer a szemelyisegevel, es ha spontan kialakul valami ket ember kozott, anelkul, hogy tudatosan flortolnenek, csak azert, hogy osszejojjenek valakivel, akit nem is ismernek belulrol. A osszejovunk, aztan majd meglatjuk jellegu kapcsolatok sem tetszenek, ahol meg nincs meg a szerelem mindket reszrol, esetleg meg ki se hevertek az elozo kapcsolatot, de osszejonnek, aztan majd lesz valahogy. Nekem ez szinten eroltetett. Lehet randizni, de en csak akkortol nyilvanitom kapcsolatnak a dolgot, ha mindket reszrol egyertelmuen megvan a szerelem
Hogy ezek utan ne is csodalkozzak, hogy csak egy kapcsolatom volt? en a minosegre gyurok, nem a mennyisegre, valoban tartalmas kapcsolatot pedig csak olyan emberrel lehet, akivel valoban oszeilletek, olyat pedig nem talal uton-utfelen az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!