Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti miért nem tudtok kilépni a komfortzónátokból és kezdeményezni?
Egyszerű: van párom. És még rengeteg lány van így ezzel.
Ha nem lenne, és tetszik valaki, akkor nem okoz gondot kezdeményezni. Simán meg merek szólítani idegeneket, mindenféle félelem nélkül. Ha nem így lenne, ki is rúgna a főnököm. Részben ez a munkám. Nem mellesleg egy nap több elutasítást kapok, mint te egész életedben. De ott az a napi 10-15 igen is, ami a megélhetésem adja.
Ha egy kövér, lóarcú nőhöz soha, senki nem megy oda, hogy leszólítsa, akkor az miért van? Biztos csak gyávák a pasik, és nem mernek senkinél kezdeményezni.
És ha egy fiúhoz nem megy oda senki, akkor miért lehet? Hmm?
A szavak szintjén ugye a kezdeményezés a férfi dolga.
A valóság meg, hogy ugyanúgy rettegnek a csalódástól, visszautasítástól, hogy megtudja mindenki az egészet, mint a férfiak, csak megengedhetik, hogy ezen nem lépnek túl
A nő jelez, a férfi lép, ha lép.
Nem teszi, akkor annyi. Nem veszi a jeleket, gyáva, akkor minek is kellene?
Azért hagyjuk már meg a férfiaknak a vadászás ösztönét, hogy hódíthassanak, ne vegyük el tőlük a férfira jellemző
fellépést, kisugárzást.
Lehet, már megtettük a rohadt nagy kivívott egyenjogúságunkkal. annyira, hogy elvárják, mi kezdeményezzünk. Itt a világ vége.
Ha kilepek a komfortzónámból mindig pórul járok. Úgyhogy maradok inkább ott. Így nem lesz plusz problémám.
Ez sajnos nem csak a parkapcsolatokra vonatkozik.
Először tisztázzuk, mi számít kezdeményezésnek szerinted. Én pl. szimpatikus srácokhoz odamegyek és beszélgetést kezdeményezek. Az kezdeményezés? Volt akit meghívtam másokkal együtt programra, az kezdeményezés? Volt akit meghívtam kettesben programra (kiállítás ilyesmi), az kezdeményezés? Volt akit nyíltan megkértem, nem járnánk-e. Nyilván erre akkor került sor, ha én részemről már szerelmesnek éreztem magam az illetőbe, vagyis ismertem, mert már beszélgettünk, és már voltunk kettesben itt-ott, vagyis a fentieken már mind túl voltunk, és úgy tűnt ő is jól érzi magát mellettem.
Az utcán random idegeneknek nem kérem el a számát, és nem hívom őket kávéra, ez biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!