Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan mondják, hogy nem minden nő r**anc. De mégis mi van akkor, ha r**anckodásra lehet bírni egy tisztességes nőt?
Miért kellene kerülnöm a nőket? Nem kerülöm őket, csak komoly kapcsolatra nem kellenek.
És miért ne foglalkozzak más ügyeivel? Mondjuk kínos a téma, így megértem, hogy egyesek kerülik.
Szerintem meg, nem az a kérdés, hogy ribаnc vagy nem ribаnc.
Vágyai, érzései, kívánalmai mindenkinek vannak. A kérdés ott van, hogy van, aki tud nekik nemet mondani és kordában tartani és van, aki nem.
Mi van? Most pl. hétfő.
Miért, milyen választ vársz?
Gondolod, hogy a magát hűségesnek tartó, tisztes családapát nem lehet szexre rávenni? Ó, dehogy nem!
És akkor most mi lesz?
Semmi.
Pont úgy, mint az elmúlt ezer évben.
Annyit tudsz tenni, hogy te nem dugsz félre az első adandó alkalommal, és igyekszel megtenni mindent, hogy a párodnak ne legyen oka félrelépni.
Ennyi.
Ha erre te sem vagy képes, akkor meg nem kell játszani az álszent erkölcscsőszt.
Kicsit bajok vannak a fejedben, ha 2019-ben még ott tartasz, hogy az az erkölcsös nő, aki inkább meghal, de nem szexel. Aztán te dobod ki, ha első randin nem veszi torokra a lompost, mert azért szeressen is szégyent hozni magára.
Hat ha nincs életed megertem hogy máséval foglalkozol.
Ha csak szexet akarsz akkor miért baj ha valaki rbanc? Az való neked.
Sok nő meg azért lesz az mert halad a korral, kereslet kínálat. Sok pasi úgyis csak a ribiket veszi észre.
Ti pasik is "ribnckodtok" eleget!
>r**anckodásra lehet bírni egy tisztességes nőt?
>egy tisztességes nőt?
>egy
>minden nő r**anc
>minden
egy ---> minden
Átjön a probléma?
Egyészen pontosan hogyan történik az, hogy egyes esetekből hirtelen MINDENKIRE vontakozó, általános érvényű törvény lesz?
Azok a ri....k, akik szembe mennek saját erkölcseikkel a szexualitás terén, tehát képmutatók." Egyetértek!
Ma már egy nyomkövető segítségével könnyen le lehet buktatni bárkit, de minek? Én is ismerek olyan magát nagyon vallásosnak beállító diplomás nőt, aki ahelyett, hogy dolgozna -jómódú férfiakhoz jár ki, és amikor szembesítettem vele- letagadta!! Szóval én többre nézek egy olcsó kis prostit, mert az nem hazudik a szemedbe!! Rossz hír az uraknak: el kell fogadni: ma -tisztelet a kevés kivételnek- el vannak a nők k.....va, mert 1: nem hisznek már a monogámiában, és kell a sok pénz. De ha körültekintő vagy, akkor találhatol még rendes nőt, aki nem volt még Jánossal + a fél-várossal. ( és nem hirdeti magát a neten). A legtöbb férfi társam szívét hazug rib. k törték össze-akikbe beleszerettek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!