Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sokan mondják, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan mondják, hogy nem minden nő r**anc. De mégis mi van akkor, ha r**anckodásra lehet bírni egy tisztességes nőt?

Figyelt kérdés
Ódákat tudnék zengeni ilyen esetekről.
2019. márc. 10. 21:02
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Na, ez megérne egy külön kérdést.

A "botlásokkal" úgy látom, örökre megbélyegzik a nőket, mindig ő lesz az, aki megcsalta a másikat.

De legalább elismered azt, hogy a tisztességes lányok sem tökéletesek, és bevallom, ezen meglepődtem.

2019. márc. 10. 21:45
 12/29 A kérdező kommentje:

Még valami Ágnyeszka!

A történet igaz. Azon az összejövetelen tartózkodott ugyanis a volt barátnőm is, és a megcsalás után a menyasszony másnap reggel hozzá rohant be, hogy baj van, lefeküdt azzal a pasassal. Erről az eseményről amúgy 4 ember tud(ott) eleinte: exbarátnőm, és az expasija, továbbá annak a haverja, aki megdugta a csajt (mint a hárman ott voltak a bulin), illetve én, aki közvetlenül a volt barátnőmtől tudok erről az eseményről.

2019. márc. 10. 21:55
 13/29 anonim ***** válasza:
83%

Nekem ezekben a halottam, h halotta, h mesélte, h úgy látta része az, ami kiábrándít. Olyan könnyű összerakni vkiről vmi negatív dolgot. Ezért szóltam hozzá.

Igazándiból mindenki maga tudja, h mit csinál(t), aztán mindenki maga intézi el magában. Nekem ez nem fáj, az én életemre ez nincs kihatással. Én hiszem, ha látom ill. ha, tényleg össze tudom rakni a képet, addig meg pletyka.

A menyasszony esete szintén olyan, h neki kell ezzel tovább élni, hidd el, neki ez nehezebb, mint neked...

2019. márc. 10. 22:11
 14/29 anonim ***** válasza:
91%
Jav.: *hallottam, h hallotta
2019. márc. 10. 22:20
 15/29 anonim ***** válasza:
94%

Unatkozol igy este? 🤔

N27

2019. márc. 10. 22:32
 16/29 anonim ***** válasza:
91%

"Nekem ezekben a halottam, h halotta, h mesélte, h úgy látta része az, ami kiábrándít. Olyan könnyű összerakni vkiről vmi negatív dolgot. Ezért szóltam hozzá." +1

Végre valaki...rólam is olyan állatságot terjesztett egy pletykás idióta (nem ilyen téma, mint amit kérdező ír, hanem szexuális orientáció, a vicc az, hogy szűz voltam még csak nem is csókolóztam), és szépen bemocskolt a gimnáziumban.

Kérdező, te meg zengj ódákat édesanyádnak, tudod ő is nő, ha már minden nőt rbancozni próbálsz.

2019. márc. 10. 22:35
 17/29 anonim ***** válasza:
92%

"Erre hallom, hogy egy kisebb összejövetelen seggbe dugta egy pasi"

Lehet, hogy egy rád berágott, vagy féltékeny munkatársad meg azt terjeszti rólad, hogy hallotta, hogy egy meleg vizű fürdő zuhanyzójában seggbe dugott téged egy pasi. xD

2019. márc. 10. 22:39
 18/29 A kérdező kommentje:

"Nekem ezekben a halottam, h halotta, h mesélte, h úgy látta része az, ami kiábrándít. Olyan könnyű összerakni vkiről vmi negatív dolgot. Ezért szóltam hozzá."

>Ezt a "negatív dolgot" a volt barátnőm mesélte, akinek az a ringyó közvetlen munkatársa volt, és hozzá rohant a dolog után, tehát elsődleges forrásból tudom. Ő nem olyan lány volt, aki kitalált történetekkel traktált engem, mivel a saját maga r**anckodásait is megosztotta velem. Őszinték voltunk egymáshoz nem kicsit, pont ezért jöttünk össze, mert egymással olyan dolgokat is megosztottunk.

Az előtte lévő barátnőm meg saját maga bizonyította a r**anckodását előttem, amikor egy ragyás arcú, indulatos fazonnal megcsalt engem, aki saját bevallása szerint semmi jót nem képes cselekedni, de ő mégis bekapta a f**zát.

A forrásaim tehát a közvetlenül elsődleges, vagy saját tapasztalatokból származnak!

2019. márc. 10. 22:52
 19/29 A kérdező kommentje:

"Kérdező, te meg zengj ódákat édesanyádnak, tudod ő is nő, ha már minden nőt rbancozni próbálsz."

Anyám maga mondta, hogy ne bízzak a nőkben, erről csak ennyit.

A kérdésre egyébként továbbra is várom a választ:

Mi van akkor, ha egy tisztességes nőt, r**anckodásra lehet bírni?

2019. márc. 10. 22:55
 20/29 anonim ***** válasza:
88%
Mi lenne, semmi. Kerüld a nőket, aztán akkor nem a te problémád lesz. Neked nincs kapcsolatod, hogy mások ügyeivel foglalkozol?
2019. márc. 10. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!