Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Harmadik randin felajánljam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmadik randin felajánljam a lánynak, hogy hazáig elviszem, vagy hívjak neki taxit? 21/F

Figyelt kérdés
Elég öreg autóm van, egy 18 éves Suzuki Swift, az öltözködésem alapján nem tűnök szegénynek, normál keresetem van a szakmámból, erre az autóra a saját fizetésemből félretett pénzből tettem szert, nem a szüleim rakták alám. Csak az a baj, hogy a lány kissé gazdag családban él, márkás ruhákban jár, hamarosan egyetemre megy, nem tudom mennyire örülnének az ő szülei neki ha látnák hogy milyen autóból száll ki amikor hazaviszem hozzájuk.
2019. márc. 8. 15:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

#7. Én kérek elnézést no! Nem tudtam, hogy ismered őket.

32/f

2019. márc. 8. 16:13
 12/22 anonim ***** válasza:

"talcsika" :D

Jól van kislány, még van hová fejlődnöd.

Tegyük fel, hogy jársz egy tanfolyamra, nem a városodban van, és többen is egy helyről jöttök. Az egyik srác, felajánlja, hogy hazavisz titeket. Akkor se ülnél be, ha többen vagytok?

Egyébként nem kell mindenkiről azt feltételezni, hogy egy agresszív szadista állat. Ha már valaki eljutott a 3. randiig, akkor az nem véletlen. Ne legyél ennyire besz..ri.

2019. márc. 8. 16:15
 13/22 anonim ***** válasza:

Feladom, reménytelen eset vagy.

2019. márc. 8. 16:17
 14/22 anonim ***** válasza:

#13. De most elhangzott bárhol, hogy a szülei milyen emberek azon kívül, hogy jómódúak?

32/f

2019. márc. 8. 16:19
 15/22 anonim ***** válasza:

"Jól van kislány, még van hová fejlődnöd."

Huhh, oké, hogy írásban nem megy át a gúnyos hangnem, na de ennyire nem esett le, hogy szándékosan választottam a gagyi szót, hogy érzékeltessem, mennyire semmit nem érő 3 együtt kajálás? :)

"Tegyük fel, hogy jársz egy tanfolyamra, nem a városodban van, és többen is egy helyről jöttök. Az egyik srác, felajánlja, hogy hazavisz titeket. Akkor se ülnél be, ha többen vagytok?"

Olyan helyre járok tanfolyamra, ahonnan meg tudom oldani a hazajutást, úgyhogy köszi, de nem. Amúgy is szívesebben ülök vonaton, mint kocsiban, mert tudok olvasni, míg kocsiban könnyen hányingerem lesz, de ez már részletkérdés.

"Egyébként nem kell mindenkiről azt feltételezni, hogy egy agresszív szadista állat."

Nem, de azt se, hogy báránylelkű szent.

"Ha már valaki eljutott a 3. randiig, akkor az nem véletlen."

Mert aztán akkora varázslat összehozni 3 találkozót. Semmit nem bizonyít. Ennél sokkal több találkozó után is próbált már megerőszakolni pasi, szóval nekem ne magyarázd meg, légyszíves, hogy ennyi elég kiismerni egy embert.

2019. márc. 8. 16:19
 16/22 anonim ***** válasza:

Feltételezésről nem hallottál még? A kérdező tele van félelemmel. Neki szólt az, hogy attól, hogy a szülők esetleg lenézik őt, mert régi autója van, még nem biztos, hogy a lány is ugyanolyan lenne, mint a szülei.

Nem hiszem, hogy 3 randi alatt csak kajálás, meg felszínes beszélgetés történik.

De mindegy, a te dolgod, úgy élsz, ahogy te akarsz.

Csak szólok, hogy azért ennyire óvatosnak sem kell lenni.

2019. márc. 8. 16:33
 17/22 anonim ***** válasza:
16: hány éves nő vagy?
2019. márc. 8. 16:35
 18/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ha hazavinned az romantikusabb volna. Es nem biztos h a gazdag emberek felszinesek is. Meg lehet ok is voltak szegenyek, csak felkuzdottek magukat.
2019. márc. 8. 16:36
 19/22 anonim ***** válasza:

De. Ami lehet alaptalan vagy elhamarkodott is amellett, hogy igaz. Én meg kB arra gondoltam, mikor dúl a láv és mondjuk a csaj nem akarja hazavinni a srácot, mert ők szegények és szégyenli magukat a srác előtt, holott a srác meg szarik bele mert ponthogy szereti a csajt.

Fene tudja, hogy a kérdező ezen aggodalma valós e... csak haza kéne vitorlázni azzal a Suzukival, gyalog vagy taxival sem lesz pénzesebb a csávó.

32/f

2019. márc. 8. 16:39
 20/22 anonim ***** válasza:

28

2019. márc. 8. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!