Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen módszerrel vezetted eddig félre a kiszemeltedet?
Nos, mivel én nem tartom magam jó embernek, ezért semmiféle nyomás nincs rajtam, hogy átba**ak valakit. Bár az esetek többségében inkább csak részese voltam az átba**ásoknak (értsd: megfigyelő), de azért én is megérem a pénzemet.
Elég sok aljas trükköt láttam már, hogy férfiak és nők miként fűzik a nyavalyást. Féltékennyé tevések, spanolás a szülőkkel a punci érdekében, érzelmi zsarolások, stb... A tarisznya kimeríthetetlen.
Mindenesetre jó bepillantást enged ez abba, hogy milyen az igazi világ.
Úgy vélem, a cél érdekében mindenki hazudik valamilyen szempontból. Így arc nélkül, mit tettél meg eddig, hogy megkapd a kiszemelted?
Nálam a legaljasabb húzás talán az a hazugság volt, amikor elsírtam magam a nőkkel való csalódásaim miatt, mire a csaj megsajnált és leszopott, hogy kicsit kikapcsolódjak, és elfelejtsem a gondjaim. Amúgy nem biztos, hogy megtette volna.
Ne foglalkozz velük. Akik most itt tèged szídnak,azok a való èletben nem mernènek odamenni a csajhoz,hogy szia,de jól nèzel ki,iszunk egy kávèt?
Azaz papucsok....
Egy ismerősöm szentfazekat kezdett játszani, mikor előtte igen nagy k....va volt. A pasit megfogta, de ilyen áron?!
Ez nem én voltam, mert én nem csinálok ilyeneket, a bizalmat nem játszom el.
Én egyáltalán nem tartalak szar embernek.
Egy számalomra méltó beteg ember vagy eltorzult személyiséggel. Remélem hamarosan a pszichiátrián a betegtársaid választ adnak a kérdésedre.
#11 ez igaz, de a kérdező sem. Szóval nagyjából 1:1
:D
Hat, én nem igazán tudom mi az amit ide tehetnek. Nem szoktam átverni a másikat. Max annyiban, hogy azt mondom, hogy komoly kapcsolatot keresek, s közben nem. De ezt is csak azért, mert nem igazán találkoztam olyan csajjal aki szexet akart volna tőlem. Minden csaj kapcsolatot akar, nem is értem miért ez a sírás, hogy a no lelép pár vagy 1 szex utan. Mese habbal
#15 szuper, mert nem akarok megfelelni senkinek.
Az volt a tapasztalatom, hogy nem lehet ebben a tekintetben őszinte a férfi. A szociális kondicionalas túlságosan erős a nőkben, s inkább választja azt, hogy ne ítéljék el, mintsem felvállalja a szexualitasat.
Így marad a szürke 50 árnyalatának olvasása és fantazialas, mintsem azt mondja. Élvezem a szexet, szeretném megismerni a testem, s nézzük mit lehet ebből kihozni.
Nem találkoztam olyan nővel aki felületes kapcsolatot akar. Ez számomra csak legenda. Mindig mindenki tartós kapcsolatot akar tőlem. S randik mennyisege 100 fölött van. S volt elég tartós,
Amúgy úgy állok, hozza, hogy bármi lehet, s Majd meglátjuk, nem szögeznem le, hogy én csak komoly kapcsolatot akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!