Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen módszerrel vezetted...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen módszerrel vezetted eddig félre a kiszemeltedet?

Figyelt kérdés

Nos, mivel én nem tartom magam jó embernek, ezért semmiféle nyomás nincs rajtam, hogy átba**ak valakit. Bár az esetek többségében inkább csak részese voltam az átba**ásoknak (értsd: megfigyelő), de azért én is megérem a pénzemet.

Elég sok aljas trükköt láttam már, hogy férfiak és nők miként fűzik a nyavalyást. Féltékennyé tevések, spanolás a szülőkkel a punci érdekében, érzelmi zsarolások, stb... A tarisznya kimeríthetetlen.

Mindenesetre jó bepillantást enged ez abba, hogy milyen az igazi világ.

Úgy vélem, a cél érdekében mindenki hazudik valamilyen szempontból. Így arc nélkül, mit tettél meg eddig, hogy megkapd a kiszemelted?

Nálam a legaljasabb húzás talán az a hazugság volt, amikor elsírtam magam a nőkkel való csalódásaim miatt, mire a csaj megsajnált és leszopott, hogy kicsit kikapcsolódjak, és elfelejtsem a gondjaim. Amúgy nem biztos, hogy megtette volna.

2019. márc. 4. 21:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

Ne foglalkozz velük. Akik most itt tèged szídnak,azok a való èletben nem mernènek odamenni a csajhoz,hogy szia,de jól nèzel ki,iszunk egy kávèt?

Azaz papucsok....

2019. márc. 4. 22:04
 12/20 anonim ***** válasza:

Egy ismerősöm szentfazekat kezdett játszani, mikor előtte igen nagy k....va volt. A pasit megfogta, de ilyen áron?!

Ez nem én voltam, mert én nem csinálok ilyeneket, a bizalmat nem játszom el.

2019. márc. 4. 22:04
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Én egyáltalán nem tartalak szar embernek.

Egy számalomra méltó beteg ember vagy eltorzult személyiséggel. Remélem hamarosan a pszichiátrián a betegtársaid választ adnak a kérdésedre.

2019. márc. 5. 00:40
 14/20 Diavolino44 ***** válasza:

#11 ez igaz, de a kérdező sem. Szóval nagyjából 1:1

:D

Hat, én nem igazán tudom mi az amit ide tehetnek. Nem szoktam átverni a másikat. Max annyiban, hogy azt mondom, hogy komoly kapcsolatot keresek, s közben nem. De ezt is csak azért, mert nem igazán találkoztam olyan csajjal aki szexet akart volna tőlem. Minden csaj kapcsolatot akar, nem is értem miért ez a sírás, hogy a no lelép pár vagy 1 szex utan. Mese habbal

2019. márc. 5. 01:17
 15/20 anonim ***** válasza:
#14 Eddig olyan értelmes válaszokat adtál, most ábrándultam ki belőled. :-)
2019. márc. 5. 08:21
 16/20 Diavolino44 ***** válasza:

#15 szuper, mert nem akarok megfelelni senkinek.

Az volt a tapasztalatom, hogy nem lehet ebben a tekintetben őszinte a férfi. A szociális kondicionalas túlságosan erős a nőkben, s inkább választja azt, hogy ne ítéljék el, mintsem felvállalja a szexualitasat.

Így marad a szürke 50 árnyalatának olvasása és fantazialas, mintsem azt mondja. Élvezem a szexet, szeretném megismerni a testem, s nézzük mit lehet ebből kihozni.

2019. márc. 5. 11:50
 17/20 anonim ***** válasza:
Ez nem ok arra, hogy átverj valakit. Gondolj bele, ő kapcsolatot szeretne tőled, te meg átvered...aztán csodálkoznak itt a pasik, hogy a nők nem bíznak bennük...Jó hogy! Van épp elég nő aki csak felületes kapcsolatot akar, keresd őket, de ne verj már át olyan nőt, aki többet vár az élettől mint egy kósza dugás veled...
2019. márc. 5. 13:02
 18/20 Diavolino44 ***** válasza:

Nem találkoztam olyan nővel aki felületes kapcsolatot akar. Ez számomra csak legenda. Mindig mindenki tartós kapcsolatot akar tőlem. S randik mennyisege 100 fölött van. S volt elég tartós,

Amúgy úgy állok, hozza, hogy bármi lehet, s Majd meglátjuk, nem szögeznem le, hogy én csak komoly kapcsolatot akarok.

2019. márc. 5. 16:51
 19/20 anonim ***** válasza:
Persze a világban van jó is meg rossz is, de milyen idétlen már aki csak a rosszat hajtja? Pl az is rossz hogy majd meghalsz, de az meg jó ha energikus valaki vagy hogyha olyat csinálsz amit szeretsz. Kellene neked valami hobbi.
2020. júl. 1. 00:16
 20/20 anonim ***** válasza:
Egyébként ha még olvasod, írhatnál a tapasztalataidról kérdező, mert ez a szülőkkel jópofizás eddig nem esett le, pedig tényleg, ezt is szokták :))
2020. júl. 1. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!