Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összeismerkedtem egy sráccal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeismerkedtem egy sráccal, és találkozni akar, azt szeretné hogy aludjak nála. Igen, tudom mit akar. Hogy reagáljak, hogy ez ne így legyen?

Figyelt kérdés
Legyen egy kávé vagy vacsi vagy valami. Kedves, normális srácnak tűnik, még is az a második gondolata, hogy aludjak nála.. és ezt nem tudom lereagálni, hogy megértse ez nem teljesen így megy. Ötlet? :(
2019. márc. 3. 11:06
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Mond neki, hogy neked több idő kell ahhoz, hogy nála aludj, ha nem fogadja el, akkor nem is akart semmi komolyat tőled.
2019. márc. 3. 11:07
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Fejezd be ezt a labanc gondolkodást, hogy szexet cserélsz bármi másra és rögtön életminőségbeli javulást fogsz tapasztalni.

32/f

2019. márc. 3. 11:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy. Ha valaki csak szexet akar, nem fogod egy ilyennel befolyásolni. Max addig lefekszik mással, amíg "vár", ha nagyon meg akar húzni téged is.
2019. márc. 3. 11:33
 4/9 anonim ***** válasza:
33%

Lehet nagyon bejössz neki, és nagyon kíván. Első válaszolóval értek egyet.

Amúgy sok pasinak ez a második gondolata.

2019. márc. 3. 11:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Esetleg első pár alkalommal ne a lakásán legyen a program
2019. márc. 3. 11:46
 6/9 anonim ***** válasza:
70%
Hajtsd el a francba! Legyen már önbecsülésed! Egyértelmű mit akar.
2019. márc. 3. 11:49
 7/9 A kérdező kommentje:

3.

És honnan tudom, hogy csak szexet akar? Ezt nem szokták csak úgy kimondani mert ugye ugrik a szex, ha a lány többet akar. De nem vagyok valami tapasztalt, nem látok át a férfiakon, hogy mit szeretnének..

2019. márc. 3. 11:50
 8/9 anonim ***** válasza:
47%
#7 már csak ennyiből is teljesen levágós, hogy már aludj ott... Hány évesek vagytok? Azért ezt nagyon sok dologról le lehet venni.
2019. márc. 3. 12:04
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Kaja ne legyen ha nem akarsz gyomor görcsöt..
2019. márc. 3. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!