Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elöfordulhat, hogy egy pasi kitervelten elcsábit egy büszke nöt, hogy a végén elhagyhassa es röhöghessen rajta?
Az az erzesem hogy elcsabitott egy pasi , aki nagyon sokat tepert utanam es en nem akartam összeállni vele, nem rosszindulatból hanem kétségeim voltak .
Es mire megszoktam es megkedveltem , mintha erre várt volna , utána hátat forditott
Van ilyen rosszindulat ?
Neharagudj, hogy ezt írom, de te egyáltalán nem vagy büszke nő :(
Kicsit jobb anyagi körülményekért azonnal hanyatt vágod magad. Ameddig rá nem jössz, hogy nem ad egy 42 éves nőnek senki pénzt amikor ezt észreveszed már nem kell a másik...
A kérdésre válaszolva sokan csak addig akarnak valakit ameddig elérhetetlennek tűnik, aztán kihátrálnak. Vagy csak megismert és így már nem tetszel annyira.
Nem valószínű, hogy valaki ezt teljesen szándékosan műveli. Nem kell éretlen alakokkal foglalkozni. Nem kell hetente mas férfival foglalkozni és nem lesz ennyi csalódás az életedben.
Vannak ilyenek is, igen.
Velem konkrétan azért bánt el így egyszer egy féreg, mert szerinte túl könnyű nekem csinos nőként, és ő elégtételt akart venni a saját helyzetéért lehetőleg minden, az átlagnál egy kicsit is szebb nőn.
A végén aztán nem röhögött, vagy legalábbis nem sokáig, ugyanis egy évet járkált még utána eredménytelenül (én fejeztem be vele anno), hogy beszéljük meg.
Aha, csakis.
25 vagyok, és 22 voltam, amikor történt
Miért fontos?
Mi alapján gondoltál idősebbnek?
Most már én is kíváncsi vagyok.
Attól engem még érdekel, ha már felhoztad.
Megírhatod privátban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!