Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25évesen vállalható 7 évvel fiatalabb lánnyal összejönni? Vagy inkább túlzás kategória?
# 6/12 Időpont febr. 28. 18:27
Ne gondold. A 70-es években voltam fiatal. Akkor is ment a szex, voltak megcsalások, csak net nem volt, meg teló, hogy világgá kürtöljék az emberek.
vállalható.
De 25 évesen ne várd el egy lánytól, hogy életre szóló szerelmet keres benned, akármit mond.
Előjön majd a továbbtanulás meg az, hogy "milyen lehet egy másikkal?"...meg... még néhány dolog. Te már 30 leszel, kb már házat akarsz, gyereket, anyagilag talpon leszel...ő meg ott áll majd a suli kijáratánál és előtte a felnőtt élet.
Ha ezt le tudod magadban rendezni,akkor működhet. Én is 34 vagyok, 6 év van közöttünk MOST. Én 28 voltam,amikor már családalapításon agyaltam, ő még akkor továbbtanuláson meg nyaralásokon. Én felvettem ezt a ritmust, kovártam, kitoltam a fiatalságot. De ezt nem mindenki akarja és tenné meg.
Köszi a válaszokat.
#12,
Nem érdekel a nehézség, nem az volt a célom, nem terveztem randizgatni, éltem szépen az életem, kb a meló lefoglalt, elég hirtelen jött az egész, úgy voltam vele, hogy oké, belemegyek és azóta beszélünk, stb. :)
#15,
Persze, értelek, de szerintem simán legyűrhetők ezek a dolgok. Amúgy, mint én is, ő valószínűleg ha végez a sulival, jön a melós élet számára is. Hasonló ízlésünk van, van több közös bennünk, elég rugalmas vagyok, szóval ezek nem problémák számomra. :)
#16,
Persze, tudom, de tudod, több fajta ember van, van akinek sok, van akinek pedig simán beleférne, élőben is hasonló válaszokat kaptam, mint itt.
Ez nagy igazság, köszi. :)
Szerintem teljesen rendben van. Exemmel pont ugyanígy voltunk, mikor összejöttünk, és több mint 5 évig nagyon jól működött a dolog köztünk. Annak ellenére, hogy vége, abszolút jó érzéssel gondolok rá.
25/N
Hat :)) az exem 25 eves lesz iden es nala egy 10 evvel idosebb banyaremmel jar :)))
Ha az a no nem szegyeli magat egy gyerekkel leallni, megjegyzem 4 eve vannak egyutt 21 eves volt amikor "felkarolta" akkor neked sem kell idegeskedni :)
Elvileg igen. De ahogy észrevettem 18 évesen mindenki hű de felnőtt(komolyabb középiskolába jártam mai szemmel szánalmasok voltak a csajok előadták magukat mint komoly felnőttek) 20 évesen pedig egyetemi bulikon, kiélték magukat. Szóval legyen szerencséd, de még nem nőtt be a lány feje lágya nagy valószínűséggel.
U.i az ágyban a tapasztalatlanságot, hamvas testtel kárpótolják :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!