Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érezhet velem kapcsolatban?
Üdv mindenkinek.
Van egy nagyon helyes csaj és nem tudom hogy bejövök -e neki. Sok fiú viccelődik vele mert olyan kis aranyos és vagány. Én elég visszahúzódó típus vagyok :(
Gyakran heccelődik a fiúkkal, de előttem egy kicsit zavarban van. A szeme sarkából gyakran figyel engem és néha nagyon szomorúnak tűnik. Szinte mintha könnybe lábadna a szeme, ha nem beszélgetek vele vagy éppen rossz kedvem van. Amikor viccelődöm vele, persze csak nagyon kedvesen akkor ismét jókedve lesz. Ezt már többször megfigyeltem. Gyakran simogatja a haját mikor a közelében vagyok. A csajnak van barátja egyébként. Most akkor mit csináljak ?
Halii
lehet a csaj azért van zavarban előtted mert tudja hogy visszahúzódó és szerény vagy és nem nem mindig tudja hogy kezelni ezt a helyzetet. Ha meg van barátja akkor minek heccelődik más fiúval? Ezzel csak saját magának kavarja össze a dolgokat.Szerintem próbálj vele komolyan beszélgetni ha bizalmasok vagyok és finoman faggasd ki a barátjáról(jól érzi-e magát vele, mióta járnak stb..). Lehet kedveli a társaságod de részéről ennyi..én nem bíznám el magam!
de sok sikert ;)
Amig van baratja addig ne csinalj semmit, majd ha mar megint singli lesz, akkor beszelgess vele!
Csak biztos huzza az agyadat (meg maset is!), mert a csajok imadjak jatszani magukat!
Most inkabb keress olyan lanyt aki egyedul van, mint te is.
Sok sikert, ne legyel visszahuzodo, mindenki ertekes valamiert!
Kösz mindenkinek.
Csak azért vagyok bizonytalan mert a csaj már kb 1 hónapja csinálja ezt. És mindennap gyakran rajtam felejti a szemét.
És az anyukája meg feltűnően kedvesen viselkedik velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!