Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit érezhet velem kapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érezhet velem kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek.

Van egy nagyon helyes csaj és nem tudom hogy bejövök -e neki. Sok fiú viccelődik vele mert olyan kis aranyos és vagány. Én elég visszahúzódó típus vagyok :(

Gyakran heccelődik a fiúkkal, de előttem egy kicsit zavarban van. A szeme sarkából gyakran figyel engem és néha nagyon szomorúnak tűnik. Szinte mintha könnybe lábadna a szeme, ha nem beszélgetek vele vagy éppen rossz kedvem van. Amikor viccelődöm vele, persze csak nagyon kedvesen akkor ismét jókedve lesz. Ezt már többször megfigyeltem. Gyakran simogatja a haját mikor a közelében vagyok. A csajnak van barátja egyébként. Most akkor mit csináljak ?

2008. nov. 9. 16:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Halii

lehet a csaj azért van zavarban előtted mert tudja hogy visszahúzódó és szerény vagy és nem nem mindig tudja hogy kezelni ezt a helyzetet. Ha meg van barátja akkor minek heccelődik más fiúval? Ezzel csak saját magának kavarja össze a dolgokat.Szerintem próbálj vele komolyan beszélgetni ha bizalmasok vagyok és finoman faggasd ki a barátjáról(jól érzi-e magát vele, mióta járnak stb..). Lehet kedveli a társaságod de részéről ennyi..én nem bíznám el magam!

de sok sikert ;)

2008. nov. 9. 17:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy van barátja? Nem lehet, hogy le vagy maradva...? :) Egyébként egyetértek az előző válaszolóval.. beszélgess vele :)
2008. nov. 9. 17:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Amig van baratja addig ne csinalj semmit, majd ha mar megint singli lesz, akkor beszelgess vele!

Csak biztos huzza az agyadat (meg maset is!), mert a csajok imadjak jatszani magukat!

Most inkabb keress olyan lanyt aki egyedul van, mint te is.

Sok sikert, ne legyel visszahuzodo, mindenki ertekes valamiert!

2008. nov. 9. 17:35
 4/7 anonim ***** válasza:
ez hülyeség:S mért kéne megvárnia még szingli lesz?:S szerintem nyugodtan beszélgess vele arról hogy mi van a pasijával. de viszont ha látod rajta hogy tényleg szereti a pasiját akkor keress mást.
2008. nov. 9. 18:23
 5/7 A kérdező kommentje:

Kösz mindenkinek.

Csak azért vagyok bizonytalan mert a csaj már kb 1 hónapja csinálja ezt. És mindennap gyakran rajtam felejti a szemét.

És az anyukája meg feltűnően kedvesen viselkedik velem.

2008. nov. 9. 20:07
 6/7 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem beszélgess vele nyugodtan, és komolyan... ne várd meg, még szingli lesz, ha a lányt zavarja, akkor szerintem észre fogod venni, és akkor mindig vegyél vissza egy kicsit. Amúgy hajrá!
2008. nov. 9. 21:25
 7/7 anonim válasza:
Olvastam egy könyvben hogy ha egy lány simogatja a haját vagy a nyakát mikor egy olyan férfi van a közelében aki tetszik neki, akkor azt ösztönösen teszi, és általában észre sem veszi. Ez annak a jele hogy "azt akarom, ilyen finoman simogass te is engem" :) sztem bejössz neki Az ilyen kis vagány csajoknak meg általában szimpatikus az ha kicsit félénkebb a srác
2008. nov. 12. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!