Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok ti meghíznátok egy férfi kedvéért?
Figyelt kérdés
Hogy tudnék meghízni minél gyorsabban?
Most 55kg körül vagyok..
Van egy férfi akinek emiatt nem kellek,mert a teltebb nőket szereti..
2019. febr. 27. 15:24
11/14 anonim válasza:
Semmiképpen sem.
Ha csak.. Nem lennék 155 cm létemre 35 kg és az egészségem érdekében akarna hízlalni :D
12/14 anonim válasza:
Találkoztam egy nővel, aki ilyen helyzetben volt. Mindent megtett, hogy meghízzon álmai férfija kedvéért, és sikerült is. Erre mi történt?! A pasi rájött, hogy vékonyabban mégis jobban tetszett neki, így azt kérte, hogy fogyjon le érte.
Vagy elfogad téged olyannak, amilyen vagy, vagy megette a fene az egészet, és keress olyat magadnak, aki megbecsül olyannak, amilyen vagy.
13/14 anonim válasza:
Nehogy már meghízzál! Ráérsz majd 50 felett, ha majd a hormonok miatt magától is rakódik majd rád. 🙂
14/14 anonim válasza:
Ó ,hogyne. Egyszer már lefogytam 20 kilót,kínkeservesen,egész életemben kövér disznó voltam 4 évvel ezelőttig ,nyilván meghíznék bárki kedvéért újra . Keressen magának mást,de én hízósmalacot sosem csinálnék magamból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!