Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkeressem újra, ha három randi után nemet mondtam a folytatásra pár nappal ezelőtt? Megijedtem, mert a lány túl tisztességes volt.
Tudom, már a kérdés címe is komolytalanul hangzik. :)
Randiztam egy lánnyal, három jól sikerült randink volt. Mindig volt közös téma, nevetés, élmény. Ellenben egyik randin sem történt különösebb közeledés, testi érintés, csók.
Ennek az az oka, hogy a lány egy tisztességes, vallásos családból származik. Néhány éve még apácának készült, de végül úgy döntött, hogy családot, férjet szeretne. A húszas éveinek végén jár, és a fenti ok miatt nem volt még barátja, feltehetően még szűz is a hölgy.
Vékony, csinos, okos a leányzó, ellenben én egy kissé rosszfiú vagyok hozzá képest, hiába vagyok én is vallásos.
Több, együtt élős kapcsolaton vagyok túl, nem vetem meg a gyakori baráti sörözéseket, budapesti bulizásokat rossz hírű szórakozóhelyeken.
A negyedik randit a lány kérte, de nemet mondtam neki, és leírtam, hogy szerintem ez a félig rosszfiú - tisztességes lány dolog nem hozhat számára felhőtlen jövőt, majd egy-két üzenetváltás után elköszöntünk egymástól.
Úgy érzem, hogy számára nem volt könnyű ez a hirtelen lezárása annak, amit el sem kezdtünk.
Én viszont megbántam, hogy nemet mondtam. Az okokat felesleges magyarázni, mindegyikőtök tudja, hogy milyen érték lehet egy ilyen lány.
Megkeressem, vagy csak felesleges viharokat keltenék?
Szerintem komolyan meg kell gondolnod hogy te mit szeretnél. Megállapodni, családot alapítani, bízol e magadban, hogy vállalni tudod a felelősséget, ha arra kerül a sor. Például, hogy ha már együtt lesztek, akkor a lányra is időt kell szakítanod, és ez lehet hogy a sörözés rovására fog menni. Ezt el fogod e tudni viselni és be tudod e osztani az idődet, úgy hogy mindenkinek jó legyen.
A másik oldalról pedig ismered e a lányt annyira hogy érdemes legyen újra próbálkozni. Én nem vagyok vallásos és ha olyan barátom lenne aki el akarna vinni minden héten temploma vagy ilyesmi, nem akarnák hosszú távú kapcsolatot és azt sem hogy minden alkalommal felhozza istent ha valami rosszul sikerül, pl majd isten megsegit, ahelyett hogy ő próbálná megoldani a problémáit...
Azt írod hogy milyen érték egy ilyen nő. Ne ezért akarj vele lenni, hogy elvedd a szüzességét, vagy azért, hogy bármit csinálhass, bárhova mehess ő mindég otthon várjon rád, mert ez nem fer. Ő se és te se vagytok tárgyak egymás életében. Foglalkoznod kell az ő igényeivel, ugyanúgy ahogy a sajátoddal. És fordítva, neki is foglalkoznia kell magával és veled is.
Én azt mondom hogy egy második esélyt megérdemel. De csak akkor ha tényleg komolyan gondolod. Ha készen állsz erre a felelősségre.
Kéz és láb törést.
26/n
Köszönöm a válaszokat!
Megkerestem, beszélgetünk, de azt gondolom, a részéről elillant a bizalom, amit persze megértek.
Természetesen nem szeretném, hogy legyen egy olyan barátnőm, aki csak azért van, hogy otthon üljön, amíg én sörözök.
Bármelyikük exem akkor ment el bárhová, amikor akart, akár fiú baráttal is. Én a páromat nem háztartási gépként, vagy tulajdonként kezelem. :) Ugyanezt elvárom viszont, általában ez nem szokott sikerülni.
Nem írtam, hogy ezzel a lánnyal az érdeklődési körünk stimmel nagyon, mindketten szeretjük a színházat, mozit, az európai kirándulásokat, és bárhová kimozdulni, akár egy esti rakparti sétára. Az exeim általában nem támogatták az ilyeneket, jellemzőbb volt a szombaton délig alvó fajta.
Az, hogy ez a lány vallásos, vagy éppen nem volt még barátja, nem is olyan lényeges szempont, mert bármiről órákig el tudtunk beszélgetni egy kávé mellett.
El is felejtettem, hogy volt ilyen kérdésem. :)
Egy egy hetes sűrű randizás lett belőle, de végül egyikőnk sem érezte, hogy komoly folytatás lehetne belőle, így tisztességesen elköszöntünk egymástól.
Mindenesetre sokat tanultam annak idején ezekből a napokból, hetekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!