Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az önimádó, egoista férfiak miért olyan népszerűek a nőknél?
A number one tulajdonság az ismerkedésben a magabiztosság.
Íme a bizonyíték erre.
Ha valahol ez hátrány lesz, az a hosszútávú kapcsolat. Ott ennyi azért nem lesz elég.
Neked úgy jön le, hogy önimádó, egyébként meg csak rendben van az önbizalma. Párom és én is ugyan ez a kategória vagyunk. A két kezemet összeteszem, hogy végre találtam egy embert akinek normális önbecsülése van. Nem hiányzik, hogy elcsessze a kapcsolatot azzal, hogy nem gondolja elég jónak magát hozzám, vagy féltékeny, vagy állandóan lehet hallgatni, hogy mennyire nem szereti magát. Ezek kb egy kapcsolattal összeegyeztethetetlen dolgok.
Amiért nem talál hosszú távú partnert az pontosan ez. Aki tudja a saját értékét az nem éri be akárkivel. Inkább van egyedül, mint olyan emberrel aki csak megfelel. Magához hasonló pertnert keres, ebből pedig kevés van.
Nézd, a csajozáshoz két dolgot kell elhitetned:
1. hogy minden nőt megkaphatsz, minden nőnek te kellesz, mert olyan f...szagyerek vagy
2. ennek ellenére neked csak az az egy nő kell, akire épp nyomulsz.
Ha csak az elsőt sikerül elhitetned, akkor te leszel a "megbízhatatlan qrógép, aki úgyis megcsalná a nőt, max. egyéjszakásra jó".
Ha csak a másodikat sikerül bemesélni a csajnak, akkor te leszel a "nyomulós lúzer, aki kétségbeesetten teper egy dugásért".
Az ilyen önimádó, sok nővel kavaró, de egynél sem megállapodó az első csoportba tartozhat. Az ilyennek az a szerencséje, hogy sok csajban beindul a "majd én megváltoztatom a rosszfiút!" program. Persze pofáraesés lesz a vége, de az önimádó addig is elszórakozik a jelölt csajjal.
Mert a magabiztosság nyerő. Így társadalmilag erősnek tűnik, ezért sok nőnek kelleni fog. Gondolom ehhez párosul egy viszonylag jó kinézet is.
(4 válaszból 2 félremagyarázta a kérdést, 2 adott normális választ. Elgondolkodtató...)
Az ilyen pasik idegesítően felszínesek, ami taszító, nem beszelve a divatmajmolasrol.
Nekem egyaltalan nem tetszenek. Azok a nok, akiknek ez kell pont olyanok is... Zsák a foltját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!