Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék végre elkezdeni randizni?
Standard, hosszabb távú párkapcsolatot akarok találni, de még a randikat esélyem sincs elszúrni, mert sajnos nincsenek.
Majdnem több, mint egy éve nem randiztam.
Eddig csak társkeresőztem, pedig a való életben sokkal több a lehetőség, de ott már több éve nem próbálkoztam és sosem volt sikerem, sajnos más "platformon" nem igazán tudok érvényesülni, barátaimmal ha épp nagyritkán elmegyünk valahova, ami sajnos nem sűrűn van, ott nem igazán csajozni megyünk és nem is van rá lehetőség.
Nem vagyok az a tipikus nagydumás férfi, nem is szeretek feleslegesen beszélni, nem szeretek bájcsevegni, ennek nem csak párkapcsolati téren iszom a levét, hanem elmondhatom magamról, hogy nincs olyan barátom aki engem tartana a legjobb barátjának, munkahelyen különösebben senkivel sem vagyok hűdejó viszonyban(értsd, finoman szólva nem én lennék az első jelölt ha valamelyik kollégám meg akarná hívni pár munkatársát a saját esküvőjére vagy csak sörözni).
Többi dolgot illetően, 22 éves múltam, nemrég fejeztem be az egyetemet és kezdtem dolgozni főállásban, műszaki területen, szóval a pénz részével nem lenne gond ha esély lenne komoly kapcsolatra, külsőre szerintem(is) rendben vagyok(testalkat, magasság, ápoltság, öltözködés, férfiasság).
Mindezek ellenére még egy átlagos lánnyal sem sikerült randiznom már hosszú ideje, emiatt egy bizonyos fokú önutálat is kialakult bennem, illetve kezdek aggódni, hogy a "legszebb éveimben" nemhogy párkapcsolatban de még szexuális kapcsolatban sem lesz túl sok részem(nem, nem vagyok szűz és volt már komolyabb, több éves párkapcsolatom).
Választok előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!