Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó lenne első randinak? És kérjek csókot vagy várjam meg mig ő kezdeményez? Bővebben bent.
Tök cukik vagytok!
Szerintem mindenképp olyan helyen talizzatok ahol nincs nyüzsgés,nyugi van,esetleg séta,leültök egy parkban beszélgetni,de ne menjetek kávézóba stb,mert ott nem igazán tudnátok egymásra figyelni.
Csókot ne kérj:D
Amikor meglátod üdvözöld,mondd a neved(hiába tudja),és puszild meg.
Aztán későbbiekben ha ő akar,megfog csókolni...
Ne nyomulj rá,ne feszengj..
Sok szerencsét!
23/L
Szia.
Parkba ne menj...én is oda mentem és nagyon megjártuk annyi volt a szúnyog mint a bűn.
A piknik nekem túl macerás lenne ,azért írtam inkább sétát,parkban való beszélgetést stb..
23/L
Akkor nincs itt gond:P
Viszont a csókkal kapcsolatos dolgot azt leírtam fentebb:P
Áh szerintem nem sieted el,piknik stb,meg beszéltetek előtte,ismered",első randin belefér ilyenkor egy csók,de ha neked nem,akkor nem.
mindenki más,de ne szorongj már ezen a randin annyit,legyen spontán,ne tervezz annyit előre:)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!