Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet megmondani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megmondani egy lánynak, hogy tetszik és szeretném, hogy a barátnőm legyen?

Figyelt kérdés

A kérdés adott. :) Ti hogyan adtátok a lány tudtára, hogy tetszik nektek? Pl. egy séta után hogyan tudom ezt elmondani neki? Csak egyszerűen meg kell mondani neki, hogy jól éreztem magam vele és szeretném neki elmondani, hogy én úgy érzem, hogy többet is érzek iránta? Pl. "Nagyon jól éreztem magam veled és szeretném ha tudnád, hogy én többet is érzek irántad, mint barátság. És szeretném tudni, hogy te érzel-e valamit irántam?". Vagy ezt így elmondani nagyon nagy hülyeség? xD

Légyszi adjatok tanácsokat, esetleg történeteket is írhattok, hogy ti hogyan oldottátok meg ezt. :D Köszi.

14/F (mindjárt 15^^)

2010. júl. 1. 14:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Istenem, dejó az ilyen ismerkedések:)nagyon jó mind két félnek, ha az első randin már flörtölnek lightossan és aranyosan egy idő után jöhetnek a mocskos be szólások:P

már ebből le lehet szűrni, hoy be jössz-e a másik félnek vagy sem,ha beszélgettek vagy nevettek egy jot érintsd meg a kezét vagy a karját simogasd meg gyengéden!A nőnek ilyenkor már be indul a fantázi képessége, mert ösztönösen felizgul mi Nők imádjuk a gyengédésged s majd idő után ki jönn belölünk az "állat":P s mikor látod, hogy a Nőnek már csillog a vágytól a ceme és kipirul az arca akkor csókold meg őt gyengéden,majd a nyelvedet ereszd bele gyengéden!

2010. júl. 4. 11:42
 22/25 anonim ***** válasza:

csak random mond neki hogy bírlak és szeretek veled lenni

16/l

2010. júl. 4. 19:58
 23/25 A kérdező kommentje:

És ebből leveszi a lány, hogy tetszik nekem? :P

Mert amúgy mondtam már neki, hogy szerintem jófej, és úgy is hívtam el sétára a lányt, hogy mondtam, hogy szerintem jófej és szeretném jobban megismerni. :)

Ja, és ha a lány is azt mondja, hogy pl. szintén szeret velem lenni, vagy szerinte én is jófej vagyok, akkor lehet esélyem nála? :D

2010. júl. 4. 21:53
 24/25 anonim válasza:

tuti befutó vagy a csajnál

és ne gondold hogy nyálas szöveg, ha bevallod az érzéseidet

amit a férfiak nyálasnak gondolnak attól a nőket lelehet venni a lábukról:D

és a lényeg mindig a magabiztosság és az őszinteség

2010. júl. 4. 22:58
 25/25 anonim ***** válasza:
ha a lány is viszon6t az mondja amit te az már agyon jó:)
2010. júl. 6. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!