Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet megmondani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megmondani egy lánynak, hogy tetszik és szeretném, hogy a barátnőm legyen?

Figyelt kérdés

A kérdés adott. :) Ti hogyan adtátok a lány tudtára, hogy tetszik nektek? Pl. egy séta után hogyan tudom ezt elmondani neki? Csak egyszerűen meg kell mondani neki, hogy jól éreztem magam vele és szeretném neki elmondani, hogy én úgy érzem, hogy többet is érzek iránta? Pl. "Nagyon jól éreztem magam veled és szeretném ha tudnád, hogy én többet is érzek irántad, mint barátság. És szeretném tudni, hogy te érzel-e valamit irántam?". Vagy ezt így elmondani nagyon nagy hülyeség? xD

Légyszi adjatok tanácsokat, esetleg történeteket is írhattok, hogy ti hogyan oldottátok meg ezt. :D Köszi.

14/F (mindjárt 15^^)

2010. júl. 1. 14:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez a "Barátok még lehetünk?" egy nagyon szar szöveg. Elég, ha csak érzékelteted vele, hogy tudomásul vetted, hogy mint pali nem kellenél neki. A barátság meg úgyis kialakul.
2010. júl. 1. 14:35
 12/25 anonim ***** válasza:
Ja, mellesleg sok sikert az akcióhoz. :D
2010. júl. 1. 14:37
 13/25 A kérdező kommentje:

Kösz. :D De amúgy szerintem nem most kérdem meg, mert most találkozunk majd "előszőr". Beszélgettünk már, de szerintem kell legalább 2 találkozó kettesben ahhoz, hogy azt mondhassam neki, hogy szeretem. :P Bár nagyon szimpatikus. ^^

Ja, és ha azt mondja, hogy van már barátja? Akkor...? :D

2010. júl. 1. 14:40
 14/25 anonim ***** válasza:

14évesen szerintem ne fogyassz alkoholt.

Azt, hogy így megkérdezed, hogy akkor most járunk-e, ez nekem fura, inkább fogd meg a kezét esetleg csókold is meg, de ilyen "szerződést" minek szóban kötni, nem értem.

17f

2010. júl. 1. 14:41
 15/25 A kérdező kommentje:
Nem azt akarom megkérdezni, hogy járunk-e... -.-" Csak azt szeretném megtudni, hogy érez-e irántam valamit. És ezt lehetőleg élőben tenném, nem MSN-en. :) Tehát mivel nincs sok tapasztalatom, fel akarok rá "készülni", hogy mi van, ha nemet mondd, mi van, ha azt mondja van barátja, stb. Ha pedig azt mondja, hogy mittudomén én is szimpatikus vagyok neki, akkor gondolom onnan már "sínen vagyok", szóval nem kell a "Járunk?" szöveg (de azt nem is akarom). ;)
2010. júl. 1. 14:45
 16/25 anonim válasza:

Sztem az eleje jo(Nagyon jól éreztem magam veled )akkor vard meg h h reagal...figyelj a testbeszedre pl a hajat igazitja(vonzonak talal) ,oldalra billentett fej(szimpatizal)....az ilyen dolgokra nem tul ajanlatos felkeszulni ott helybe majd ugyis mindent elfelejtesz:Da fo hogy add onmagad es meg az is jo lenne h pl hivd el moziba es ha pl nemet mondd akkor meg mindig ravaghatod h ,,nem baj majd talan legkozelebb a tobbi haver meg akivel beszeltem raer'' ebbol azt fogja erteni h mind baratok mentetek volna igy a ,,azert meg baratok lehetunk'' duma se kell(mert az ego mivel a baratsagot nem kerni hanem kierdemelni kell:P)es a mozis duma meg azert is jo mert ha o tobbet erez mind baratsag es eszreveszi h te haverkent kezeled megakar majd kapni maganak:P

na szoval sok szerencset:P

14/L

2010. júl. 1. 14:59
 17/25 anonim ***** válasza:
ha azt mondja a csaj majd hogy te is bejössz neki, sztem olyan béna hogy akkor minny jön a csók:D elég egy mosoly, megfoghatod a kezét tovább séta, haza kíséred és akk elbúcsúzásnál a szája sarkára egy kicsit hosszabb puszi. meg első randin csókolózni, a lány is kicsit meg lesz illetődve és belemászni a szájába:) na midn1 am helyzettől függ, de jó a szöveged, lény nyugodt, jó lesz;)
2010. júl. 1. 17:28
 18/25 anonim ***** válasza:
Igaz,hogy te is egy kicsit félsz az első ilyen alkalomtól?
2010. júl. 1. 19:55
 19/25 anonim ***** válasza:

másodiknak igaza van:D

még a cigi is oldhatja a feszültséget:D én nem cigizek de néha 1t 2t elszivok.. de csak ha épp csajjal vagyok. rádfújja a füstöt egyből lekapod hiddel_:D

2010. júl. 1. 22:55
 20/25 A kérdező kommentje:

:) Kösz a tippeket, ha még valaki rátalál a kérdésre, írhat! ;)

Amúgy néha sör, bor, stb. elmegy, de a cigit egyfelől nem is szeretem, másfelől pedig nem is akarok cigizni. És nem hiszem, hogy a lány értékelné, szóval cigit semmiképp nem akarom bevonni a dologba. :P

2010. júl. 1. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!