Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismeritek a magyar társkeresők ezek jellemzőit?
Cons:
-10 éves kép, jól láthatóan
-vagy csak 1 kép és fura módon kitöltetlen adatlap
-lopott kép
-irreális szöveg az adatlapon
-rosszul kitöltött kapcsolati státusz
-de naponta több 10 levél, hogy a másik ne tudja kapkodni a fejét
-amiből néhány a tűréshatár alatti szinten van
-díjköteles prémium ezért
Egyáltalán ki ül a másik oldalon???
És még mennyi mennyi hazugság...rengeteg baki és azt hiszik, hogy ezt az egészet majd be is nyelik.
Mondhatnám a Pro-t, de mi az értéke ezek mellé???
A legnagyobb kérdés az az, hogy hány %-át lehetne bezáratni, ha utánanéznének a dolgoknak???
És akkor nem említem azt meg utoljára, hogy ki fogja nekem visszaadni a feleslegesen elpazarolt időt az életemből???
Tizenévek óta megy ez, nem tegnap óta és semmi javulás, csak a kár-ba-ba-szott időt veszi el!!!
Jólvan, lehet törlésre megjelölni a kérdést, nincs értelme. Máshova úgysem tudok fordulni ezzel, mert nem foglalkoznak vele, ezért próbáltam itt, hogy hátha tud valaki valami okosat...
Tárgytalan.
"Tizenévek óta megy ez, nem tegnap óta és semmi javulás, csak a kár-ba-ba-szott időt veszi el!!!"
Ha ezeket a tizenéveket élő ismerkedésre "pazaroltad" volna, valószínűleg már nem csak párod, de feleséged is lenne, sőt talán még gyereked is.
Az, hogy neked nem esett le több 10 év után sem, hogy a neten nem érvényesülsz, az nem a társkereső oldalak és tagok hibája, hanem egyedül a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!