Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen nem túl drága dologgal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nem túl drága dologgal tudnánk feldobni a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

A "szexeljetek" valaszokkal légyszi hagyjatok.

Koleszosok vagyunk mindketten Pesten, szóval se pénz, se szoba :D

Igazából valami kreatív és viszonylag olcsó randi ötletet keresünk, ahol azért megmarad a minőségi időtöltés.

2019. febr. 11. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Üzletek be valami nyilvános helyre.Ahol boxok vannak!Simán megtudod ujjazni,ő még ki is tudja verni.Két kóla ára
2019. febr. 11. 20:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Oké, akkor pontosítanék, nem a szexuális életünket akarjuk felpezsdíteni, furcsa lehet, de mint emberek, kíváncsiak vagyunk egymásra, szeretnénk egymással lenni, de a városban mászkálás, néha teázás teszi ki a napjaink, és valami újat akarunk, ami nekünk nem jutott eszünkbe, de jó móka.
2019. febr. 11. 21:35
 3/5 Karena26 ***** válasza:
100%
Ugorjatok fel random egy tömegközlekedési eszközre, és szálljatok le csak úgy valahol! Játszatok túristásat, fedezzétek fel azt az ismeretlen környéket! Pesten ezt nagyon jó csinálni! ;)
2019. febr. 11. 23:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Együtt könyvtárazás?

Közös önkéntes munka: kutyamenhely, gyermekosztályon meseolvasás, vagy hasonlók.

Egymás barátaival közös program. Társas, kártyázás, bográcsozás.

Jön a jó idő: bejárni a környéket vonattal, biciklivel.

2019. febr. 12. 07:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Hú, ez nekem is mennyire nagy probléma volt még az egyetem elején. :D

Filozófusok kertje a Gellért hegynél nagyon szép, jó időben megéri akár valami innivalót is vinni, tippelgetni, hogy mi hol van, melyik kerület, hol laktok.

Füvészkert, azt hiszem olyan 400 Ft a diákjegy, hangulatos mászkálni.

BKK hajó, a nosztalgia járata nem ingyenes, de a többi igen.

Kiállítás, artmozi, maesteszinhaz.hu

Ha isztok (bár nélküle is) akár valami hangulatos kocsma, csocsózni, biliárdozni.

2000 Ft pl a Flippermúzeum, ha szeretitek az ilyet simán el lehet tölteni egy napot is ott, bár annyira az nem beszélgetős.

Budai hegyek, valahol olvastam itt, hogy egy srác az első randira bicskát, madzagot vitt és a lánnyal madáretetőt építettek. Szerintem ez is aranyos ötlet. :)

Közösen lehet főzni is, sütni, ha a többieket nem zavarja.

Vagy csináljátok magatoknak társast (egy haverommal egy karton lapra rajzoltunk malom/dáma táblát), kártyázzatok, sakkozzatok stb.

Amúgy ha szerettek társasozni be lehet ülni valami társasos pubba/kávézóba (pl Board game Cafe)

Nyáron itt vannak a szabad téri mozik (pl hévvel simán ki lehet menni Szentendrére). Ugyanígy a Pest melletti faluk, városok is érdekesek. (arborétum, medveotthon, vadaspark)

Érdemes mondjuk az ingyenes, olcsó koncerteket is nézni, sok jót ki lehet fogni itt Pesten, ugyanez a kiállításokkal is.

Ha picit drágább: Falmászás, bringóhintó, jégkorcsolya. Ha szereztek még 1-2 párt akkor kuponnal ilyen 1000/főre kijön egy szabaduló szoba ára. Tropicarium.

Könyvtárból ki lehet hozni ilyen Budapest útikalauzt, végigjárogatni pár kimaradt helyet, bár ez engem annyira sosem nyűgözött le :D

Azt hiszem így kapásból ennyi. Remélem tudtam segíteni. :)

2019. febr. 12. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!