Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kéne olyannak eselyt adni, aki nem szimpatikus?
Figyelt kérdés
Sok kerdesben olvasom, hogy a nemek egy-egy kepviseloje kifejezetten szebb partnert keres maganal, majd amikor ez nem nagyon akar osszejonni, azzal a szoveggel jonnek, hogy marpedig eselyt kene nekik is adni, nem csak a kulso a minden stb.
Na kerdem en, ha egy pasinak mondjuk egy iszonyat bombazo tetszik meg, a pasi egy 150 kilos diszno, akkor mirol beszelunk? Ha rola van szo nem, de ha a kiszemeltrol, akkor szamit a kulso?
2019. febr. 11. 15:52
1/13 anonim válasza:
Teljesen jogos a kérdés. Szerintem ,ha nincs meg a minimális vonzalom nem kell esélyt adni. Indokolni semm kell. Szerelemben nincs logika.
2/13 anonim válasza:
Abszolút egyetértek veled kérdező.
3/13 anonim válasza:
Szerintem senki nem mondja, hogy kell adni, max. a trollok. Az viszont vicces, hogy lepontozás a vége, ha az ember megírja, amit több kutatás bizonyít: a nők a férfiak közel 80%-át átlag alattinak tartják, ergo nem vonzódnak hozzájuk igazán.
4/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nekem sose tetszettek a tipikus szepfiuk, inkabb a kis esetlen csunyacskak. :D
2019. febr. 11. 16:02
5/13 anonim válasza:
Senkinek nem kell esélyt adni, akinek nem akarsz.
Nyugodtan lehet fordulni a Máltai Szeretetszolgálathoz.
6/13 anonim válasza:
Most jön az a válasz hogy “jajj mindjárt kapsz száz ismerkedős privit.”😂
7/13 A kérdező kommentje:
Van baratom, feleslegesek a privik
2019. febr. 11. 16:17
8/13 anonim válasza:
"a nők a férfiak közel 80%-át átlag alattinak tartják, ergo nem vonzódnak hozzájuk igazán." - Attól, hogy valakihez nem vonzódok, még nem tartom átlag alattinak. Ha egy hozzám való társat szeretnék, és hosszú távra tervezek (jó esetben egy életre), akkor még jó, hogy nem próbálkozok összevissza mindenkivel. Ha az emberek többsége ugyanezt tenné, nem lenne annyi szakítás meg válás, csak épp nagyon sok a kapcsolatfüggő.
9/13 anonim válasza:
Nem kell esélyt adni. Ezt csak a kétségbeesett emberek mondják, akik egyébként jól tudják magukról hogy semmi esélyük nincs, de próbálnak sajnálatot kiváltani
10/13 anonim válasza:
Amúgy az "érzelmi intelligencia" és a "közös hobbik" szavakat valaki még ismeri a mai magyar 20-30asok között? Senkit nem érdekel ezek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!