Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztam egy nővel egy kávézóban, ahol ettünk és beszélgettünk. A nő csavargatta az ujjával a haját miközben beszélgettünk. Ez vajon annak a jele, hogy tényleg bejövök neki?
Nézd ez csak ha igaz egy tudatalatti jelzés, azonban neked érezned keltett volna hogy a randi jó hangulatú flörtös, vagy lapos kéretlen és egy el sem kezdődött kapcsolat vége.
Ha a lány ignorált akkor az utóbbi, ha érdeklődő és hajlik a köbvetkező randira akkor van esély.
Nem a haj tekergetésen van a hangsúly hanem azon hogy te mennyire vagy magabiztos, és képes vagy a szexualitásodat megbízhatóságodat kommunikálni felé, egy érintés jó kedv humor, intelligens bókolás flörtölés.
Amennyiben nem akkor van még mit ön-fejlesztened magadon.
F/32
Önmagában semmit nem jelent.Én a hajamat/fejemet akkor szoktam piszkálni ha mindjárt elalszok és nem kéne, vagy valami hihetetlenül unalmas.
A reggel 8-as előadásokon, nagyon "flörtös" hangulatomban szoktam lenni...
hatosnak van igaza, hiába lett szegény lepontozva. Egy különálló gesztus sok különböző gesztuscsoportban is szerepelhet, amik akár ellentétes jelentéssel is bírhatnak.
Tökéletes a példád, ha egy lány feléd hajolva, szemedbe nézve, mosolyogva megérinti a haját, az a vonzalom jele. Ha elhúzódva, keresztbetett lábbal, az ablakon kifelé bámulva tekergeti, akkor lélekben nem is ott van, abszolút nem kelted fel az érdeklődését.
De ilyen a klasszik tankönyvi példa "Pirike összefont karral, keresztbetett lábbal ül, elzárkózna? Nem, csak -5 fok van, viharos szél, és tíz perce vár a buszra" is, amiből remekül kiderül hogy gesztusokat kontextusban értemezünk, nem pedig önmagában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!