Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiztam egy nővel egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ssdff kérdése:

Randiztam egy nővel egy kávézóban, ahol ettünk és beszélgettünk. A nő csavargatta az ujjával a haját miközben beszélgettünk. Ez vajon annak a jele, hogy tényleg bejövök neki?

Figyelt kérdés
2019. febr. 10. 08:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%

Nézd ez csak ha igaz egy tudatalatti jelzés, azonban neked érezned keltett volna hogy a randi jó hangulatú flörtös, vagy lapos kéretlen és egy el sem kezdődött kapcsolat vége.

Ha a lány ignorált akkor az utóbbi, ha érdeklődő és hajlik a köbvetkező randira akkor van esély.

Nem a haj tekergetésen van a hangsúly hanem azon hogy te mennyire vagy magabiztos, és képes vagy a szexualitásodat megbízhatóságodat kommunikálni felé, egy érintés jó kedv humor, intelligens bókolás flörtölés.

Amennyiben nem akkor van még mit ön-fejlesztened magadon.

F/32

2019. febr. 10. 10:39
 12/16 anonim ***** válasza:
68%
Semmit nem jelent. Én is, és egyik barátnőm is folyton csavargatjuk a hajunkat. Egyszerű szokás csupán. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem jöttél be neki, de ne erre alapoz.
2019. febr. 10. 10:59
 13/16 anonim ***** válasza:
53%

Önmagában semmit nem jelent.Én a hajamat/fejemet akkor szoktam piszkálni ha mindjárt elalszok és nem kéne, vagy valami hihetetlenül unalmas.

A reggel 8-as előadásokon, nagyon "flörtös" hangulatomban szoktam lenni...

2019. febr. 10. 11:45
 14/16 anonim ***** válasza:
39%
Majd ha áttér a farkad csavargatására akkor rájössz a helyes válaszra.
2019. febr. 10. 11:47
 15/16 anonim ***** válasza:
53%
Én pl. pótcselekvésként csavargatom a hajam, szóval nálam nem feltétlenül jelenti azt :D. Nyilván attól is függ, közben hogy nézett rád, hogy helyezkedett...
2019. febr. 10. 20:36
 16/16 anonim ***** válasza:

hatosnak van igaza, hiába lett szegény lepontozva. Egy különálló gesztus sok különböző gesztuscsoportban is szerepelhet, amik akár ellentétes jelentéssel is bírhatnak.

Tökéletes a példád, ha egy lány feléd hajolva, szemedbe nézve, mosolyogva megérinti a haját, az a vonzalom jele. Ha elhúzódva, keresztbetett lábbal, az ablakon kifelé bámulva tekergeti, akkor lélekben nem is ott van, abszolút nem kelted fel az érdeklődését.

De ilyen a klasszik tankönyvi példa "Pirike összefont karral, keresztbetett lábbal ül, elzárkózna? Nem, csak -5 fok van, viharos szél, és tíz perce vár a buszra" is, amiből remekül kiderül hogy gesztusokat kontextusban értemezünk, nem pedig önmagában.

2019. febr. 11. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!