Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarnak tőlem a pénztáros nők? 20/F
Gyakran szoktam vásárolni egy boltban.Tegnap is ott voltam.A pénztáros csaj megkérdezte,hogy van e barátnőm,hány éves vagyok,hogy hívnak,van e Facebookom stb. mert a koleganőnek bejövök.Aki meg a mögöttünk lévő üres pénztárnál nézett és vigyorgott.(Amúg legtöbbször nála fizetek)
Megkerestem a Facebookon és látom,hogy már házas.Meg amúgy is idősebb 7 évvel.
És mi van akkor?
Egyszer,kétszer, háromszor bele fér nem?
Minden kapcsolatban kell a változatosság.
Légy férfi és ha legközelebb nála vásárolsz kérdezd meg tőle, tényleg tetszem? ha azt mondja igen akkor, mond neki azt hogy te is nekem, nem e lenne kedve meginni valamit veled?
Ne hagyd ki az ilyen lehetőségeket, mert egyszer élünk, ki kell használni minden lehetőséget ami adódik, ne hogy később meg bánd.
Sok dolgot ki hagytam és nemet mondtam rá, meg is bántam de mostmár igen ember lettem :-D
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!