Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez gáz? 14/f (a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez gáz? 14/f (a lány 13/l)

Figyelt kérdés
Van 1 lány aki bejön, és szeretném majd lehívni a strandra meg ideoda. (élőben is ismerem, egy suliban járunk 1x-2x beszélgettünk de semmi) Úgyhogy először MSN kezdtem el vele beszélgetni. Kb. 5x írtam rá eddig, 2x volt téma. Szerintetek nem gáz hogy mindig ráírok, így a semmiből, hogy nem szoktunk nagyon beszélgetni? Amúgy csak azért mert az unokahúgom a legjobb barátnője, és bár láttam párszor suliban, legfőképp innen ismerem. Szóval a feladat: Képzeld magad a helyébe és válaszolj:D Amúgy nem vagyok ronda és jófejnek tartanak. Ilyen kicsit zakkant de jófej-megértő típus.
2010. jún. 30. 23:04
1 2 3
 11/27 Funktasztikus ***** válasza:
dehogy gááz ember..:D te jó ég:D én is eztcsinálom egy lánnyal aki bejön akkor most az is gáz hogy tetszik:)vagy hogy lány? irj rá nyugodtan az sose gáz:D
2010. júl. 1. 11:10
 12/27 Funktasztikus ***** válasza:

ismerkedj öszze vele azért legyen az az 1hét ismerkedés:D

ellözö voltam

14F

2010. júl. 1. 11:10
 13/27 A kérdező kommentje:
Tudom én is így akartam, csak vmikor nem tudok mit beszélgetni vele, és folyamatosan ráírok :D De azért próbálkozok, ne hogy azthidjétek h ilyen bexari pöccs vagyok de valahogy nemtudok mit csinálni. Ha értitek :D:D
2010. júl. 1. 11:21
 14/27 anonim ***** válasza:

Ez ismerős helyzet dobj fel 1 témát és ha az kifujt mond azt hogy most kérdezzen ő akármit válaszolni fogsz akármit kérdez és nem sértődsz meg semmin ebből tudni fogja hogy akarsz és ha ő is akar valamit kérdezni fog valami normálisat ha nem akkor elküld

a tapasztalat beszélt belőlem

2010. júl. 2. 00:12
 15/27 A kérdező kommentje:
NEhéz, mert kérdezek tőle valamit, rendesen válaszol, egyből, nem kell órákat várni, de még 1x nem kérdezte meg h pl milyen zenét hallgatsz? xy-nt, de nem kérdez vissza, az meg azért milyen xarnak tűnne h kérdezzen ő :D
2010. júl. 2. 19:13
 16/27 A kérdező kommentje:
amúgy semmilyen zenét nem hallgat.. lol sztem már hagyhatnám is :D de azért "nyaggatom" még egy kicsit
2010. júl. 2. 19:25
 17/27 A kérdező kommentje:
.
2010. júl. 2. 19:37
 18/27 A kérdező kommentje:
és megint, megint megint cseeend ebbe bele fogok őrülni xD Már mindent megkérdeztem és válaszolt, semmi több :D
2010. júl. 2. 19:41
 19/27 anonim ***** válasza:

Sijaaa:)

Sztem ne csak kérdezgess hanem pl legyél poénos ez egy csajnak mindig bejön csak tudd hogy hol a határ:)

És kérdezz rá nyugodtan hogy nincs-e kedve elmenni veled strandra nem kell várni hogy majd msn-en jobban megismered

Nem fogod úgy igazán megismerni.. Hivd el és majd ott ismerkedtek;)

Ha nemet mondana rá akkor is kerüld a témát és nem leszel kinos helyzetbe végülis igy se lennél csak ha azt érzed akkor jó csak megkérdeztem stb..

Szal ne lássa hogy cinkbe érzed magad:)

Soook sikeeert(yn)Aztán majd ird le hogy mi volt:P

2010. júl. 3. 13:46
 20/27 anonim ***** válasza:

13:46-os vagyok az is nem kell csak "akkor kerüld a témát"

Bocsánaaat:D na páááá^^:)

2010. júl. 3. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!