Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, mit szólnátok, ha ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit szólnátok, ha ismerkednétek egy férfival, és ez történne?

Figyelt kérdés

Szóval tegyük fel, hogy van egy férfi, akivel túl vagytok pár randin. Ápolt, sportosan elegáns, értelmes alak, és mondjuk jól kijöttök. Először alakul úgy, hogy kocsival mentek valahova. Kiderül, hogy egy látszólag 20+ milliós, szinte új német sportautója van. Az autó belül tiszta, jó illat van, és így, a hideg téli napon az ülésfűtés különösen kellemessé teszi az utazást. Viszont felfigyelsz valami furcsára...

Először azt hiszed, hogy csak a rádió, de nem az. A szuper, 3D-s hangrendszerből bizony középkori, kora újkori európai zene szól folyamatosan. A második vagy harmadik "számnál" rákérdezel, hogy ez mégis mi. A férfi teljesen természetes módon közli, hogy ő nagyon szereti az európai népek nemzeti zenéit, és általában ilyesmit hallgat. Viszont felajánlja, hogy berak Wagnert, ha a modernebbet szereted.

Mit lépsz?

2019. febr. 6. 15:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Valójában ebben a kérdésben rengeteg tök felesleges információ volt, mégis csak a kocsin akadtatok ki.

De aki a kérdésre válaszolt, annak köszi. Kettes meg mehet busszal; aztán reméljük, valami kommersz zeneművet fog ordíttatni a sofőr bácsi.

2019. febr. 6. 16:58
 12/16 anonim ***** válasza:
67%
Utálom a sznob embereket. Én jazz zenész vagyok és a klasszikus műveket is ismerek. De sosem kényszeríteném rá a pasimat, hogy randi közben ilyeneket hallgassunk.
2019. febr. 6. 17:56
 13/16 Noblesse Oblige ***** válasza:

Ha zavarna a zene, megkérném, hogy kapcsoljuk ki vagy tekerjünk másik csatornára, másik albumra.

Bár a családunkban van egy hardcore-jazz rajongó, aki néha nagyon elvont vonulatot is hallgat, úgyhogy az idegeim már harcedzettnek mondhatók.

2019. febr. 6. 18:08
 14/16 anonim ***** válasza:
67%
Alapvetően rockot hallgatok de nagyon sok minden mást is szeretek és azokat is hallgatom ha olyan kedvem van. Nagyon sok kor zenéjét szeretem értsd a reneszánsztól elkezdve, 18., 19. 20. század zenéit is. Meg a maiakat is. Meglepődnék mert nem sok ilyen embert ismerek de alapvetően nincs ezzel probléma. Hosszú utakon én is szívesen hallgatok 1-2 órás klasszikus zenéket, reneszánszot, középkorit stb:D
2019. febr. 6. 18:28
 15/16 anonim ***** válasza:

Az nekem picit negatív pont lenne, hogy simán elindítja, és meg sem kérdezi, hogy oké, ha berak-e zenét. Az, hogy középkori zene, egyáltalán nem zavar, hallgatok ilyesmit is.

Mondjuk a Wagner-kérdés, remélem, hogy poén jelleggel van megkérdezve, és nem ilyen sznob felhanggal :).

2019. febr. 7. 17:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Bár most, hogy látom ezt a "kommersz sz..."-kommentet, félek, hogy sznob felhangja lenne. Én szeretek a kommerszből is dolgokat, és nem tartom magam emiatt hülyének, sem ízléstelennek.
2019. febr. 7. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!