Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miről beszélgessünk msn-en?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről beszélgessünk msn-en?

Figyelt kérdés

Felvettem ma egy lányt msn-re. Helyes csajnak néz ki, suliban is láttam már egyszer-kétszer. Az lenne a problémám, hogy szerintetek miről beszélgessünk msn-en (élőben nem igazán tudok vele találkozni, mert ott bármiről lehet téma pl amit látunk az utcán stb., de msn az sztem más), hogy ne legyen ilyen unalmas, hogy "mit csinál anyukád, mi a kedvenc könyved, van kutyád-macskád-halad-papagájod-stb, blablabla". Segítsetek pls, írjatok tanácsokat, témákat, dobjatok fel ötleteket, de lécci komolyan :P :) Csajok ti is írjatok! :)

Köszi

2008. nov. 8. 18:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát ninc ssok választásod..hobbi,zene,mit csinmált aznap...
2008. nov. 8. 18:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Jah elfelejtettem, hogy azért el szeretném kerülni a kínos csendet, ez is az egyik ok, amiért még írtam...:)
2008. nov. 8. 18:46
 3/7 A kérdező kommentje:
És amikor először beszélünk sztetek, mit írjak, amivel fel lehet dobni egy témát, szal ne legyen ez az "erőltetett beszélgetés-indítás"...:)
2008. nov. 8. 18:47
 4/7 anonim válasza:
66%
Először szerintem mindenféleképpen személyesen meg kellene ismerkedni. Ahogy írtad személyesen több lehetőséged van a témák terén és nem is akkora tolakodás. Én személy szerint azoknak az e-mail címeknek amiket nem ismerek nem is engedélyezem hogy lássák az állapotom és kapcsolatba lépjenek velem. Ne az msn legyen az első módszer az ismerkedésre ez csak egy mód a kapcsolat fenntartásra.
2008. nov. 8. 19:40
 5/7 anonim ***** válasza:
66%

Egyetértek az előttem szólóval...

Én is ugyanebben a helyzetben vagyok, de már sikerült vele randit megbeszélnem keddre. Szerintem te is cselekedj hasonlóképpen.

2008. nov. 8. 21:39
 6/7 anonim válasza:
66%
Ha nagyon egy hullámhosszon vagytok akkor nem lesz gond,megy majd magától :)
2008. nov. 8. 23:07
 7/7 A kérdező kommentje:
1000köszi mindenkinek! Jó ötlet a személyes tali csak az a baj h ritkán látom szóval nemtudom megkérdezni msnen meg még nem igazán sikerült beszélni :(
2008. nov. 9. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!