Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszélgessünk?
Csak elkísér ugye de nem marad ott veletek ugye?
Figyelj azokat a dolgokat újból átlehet tárgyalni amiket beszéltetek facebookon, szerintem, és aztán ahogy sétáltok amerre mentek, amit látok, arról tudjátok folytatni:)
Persze csak elkísér
Csak már éjjel sem tudok aludni annyit parázok ><Félek h nem jövök be neki,mert megkérdeztem tőle és aztmondta h addig nem tudja amíg nem találkozott velem
Mi lesz ha rossz lesz az első benyomása rólam :S
sorstársak vagyunk!
a sráccal nemrég ismerkedtem össze éselhívott egy randira. Nagyon izgultam előtte, aludni sem tudtam, nem tudtam miről beszéljünk, hasonlók.
Elmentem és tök felesleges volt az izgalom. Másfél órát beszélgettünk, voltak csöndek, de azzal nagyon jól le tudtam küzdeni, hogy a szemébe néztem és mosolyogtam. utána ami eszembejutott már mondtam is.
Ne izgulj, menni fog!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!